Arsene Wenger arra bíztatja játékosait, hogy a pályán legyenek felszabadultabbak, pont azért, mert senki nem számított arra, hogy idén bajnokesélyesek lesznek.

Az Arsenalt az idény elején mindenki leírta, a fő okok egy esetleges rossz szereplésre Emmanuel Adebayor és Kolo Toure lehettek. Ők a Manchester Citybe mentek, és pont ettől a gárdától várták sokan, hogy kiszorítják az Ágyúsokat a legjobb négyből. A kétkedőket hamar csendre intették Wenger tanítványai, az Aston Villa és a Manchester United elleni mérkőzés előtt még az első helyen is állt a csapat.

Wenger úgy érzi, hogy a MU elleni 1-3-as vereség alkalmával játékosai görcsösek voltak, éppen ezért szeretné, ha félelem nélkül lépnének pályára a Chelsea ellen vasárnap.

Sokkal felszabadultabbnak kell lennünk, mivel az idény elején senki nem várta, hogy az első négyben végezhetünk.

Nagy probléma volt a Manchester United ellen, hogy túl sok teret hagytunk meg nekik, és engedtük, hogy ők diktálják a tempót.

A játékosaim nagyon akarták a győzelmet, de pont emiatt váltunk görcsössé. A célunk most, hogy higgadtak maradjunk vasárnap a Chelsea elleni bajnokin.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
A legjobb lenne ha az első 5 percben lőnénk egy gólt! De minimum a 15. percig meg kell szerezni a vezetést! Akkor tud jól játszani a csapat ha vezet! Ha nagyot akarok mondani akkor neki kell esni a Chelseának és az első 10 percben lőni kell nekik kettő gólt! Ekkor visszavenni és a kontrákra építeni! Könnyen úgy járhatna mint mi a Mu ellen! Lőni egy 3. gólt és megpecsételni őket! Ez persze csak elmélet :)

Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
Fabregas-Song-Diaby/Nasri
Rosicky-Bendtner-Arshavin
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Wenger-rel. Remélem higgadtan lépünk pályára holnap.
14 éve
Törölt felhasználó
Nyomás alatt sosem tudunk játszani, és egyszer átkéne venni a vezetést, ha nyerni szeretnénk, de ott megint el fogunk bukni, ha lesz rá alkalom, mert nem bírjuk a nyomást! Még nem érettünk meg a bajnoki címre, sztem...
14 éve
Törölt felhasználó
de nekem teccik :p
14 éve
Törölt felhasználó
a baj ott kezdődik, hogy a játékosok se hiszik el, hogy nyerhetnek + annyira készülnek, hogy 5x annyi nyomást teznek magukra, mint amit bírnak. -ez a fiatalság

Szólj hozzá