Wojciech Szczesny a Brendtfordhoz került kölcsönbe, és 2010. május 31.-ig szolgálja majd Andy Scott-ot.

Szczesny november végén csatlakozott a gárdához, mindösszesen hat gólt kapott kilenc mérkőzésen.

A 19 éves hálóőr, aki 2006-ban csatlakozott az Arsenalhoz, ebben a szezonban a West Bromwich Albion elleni Ligakupa meccsen debütálhatott az első csapatban. Szintén ebben a szezonban leülhetett már a Premier League és Bajnokok Ligája cserepedjára is, és három meccsen védett a tartalékok között.

Az Arsenal Football Clubnál mindenki a legjobbakat kívánja Wojciechnek a Griffin Parkban eltöltött idő alatt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha valahol akkor kapus poszton nem szabad fiatalítani!Lehet tehetséges kapus Szczesny,de 2 év múlva is csak 22 éves lesz,szóval maradjunk annyiban,hogy jó lenne ő 2. számú kapusnak elé pedig venni egy olyan öreg rókát aki mindenre megtanítja,és nem mellesleg kiváló kapus is(vagy megtartani Almunia-t)!Én szívesen elhoznám pl.: Palop-ot a Sevilla-ból,mert ő tényleg bravúr kapus,és aki rendszeresen figyelemmel követi a Sevilla meccseit az tudja,hogy mire képes Andrés!Amúgy 36 éves,szóval van benne még legalább 4 év!
14 éve
Törölt felhasználó
Szczesny jobb lehet, mint Fabianski és Mannone. a kölcsönjáték jót tesz neki, 1-2 éven belül min 2. számú kapusként akarom látni. nagyon nagy tehetség. James Shea is hasonló tehetséggel bír.
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is felesleges! El kell dönteni, hogy Akinfeev vagy Szczesny! Nem láttam még védeni Szczesny-t de ha tényleg olyan jó ahogy elmondjátok akkor ez a srác 1-2 éven belül már első számú kapus lesz! Jó lenne ha a következő szezonban egy első osztályú csapatnál védene mert tudni is kéne, hogy mit tud a PL-ben hosszabb távon! Mert nem azért de egy 3. mad osztályú csapatban, mind Mannone, Fabianski és Almunia is jól tudna védeni! Itt már az egyenletesség a fontos! Ezért lenne jó ha a PL-ben védhetne!
14 éve
Törölt felhasználó
Minek Akinfeev?Most mindenki vele jön, mert egy valaki meg említette.Szerintem jóval jobb már most Szczesny az orosznál.Ráadásul ki tudja, hogy egy Arsenal kapusnak mekkora nyomás alatt kel védenie lehet, hogy ezt nem bírná el még egyik sem és Almunia sem képes mindig ezért hibázik sokszor.De ezt a vereséget nem rá kenném, hanem Clichyre és Denilsonra, meg Arshára.
14 éve
Törölt felhasználó
én szerintem nem kell sok idő, hogy 4. számú kapusból előre lépve No.1. legyen...196 cm magas, tehetséges, hihetetlen reflexekkel. szurkolok neki!

Szólj hozzá