Andrey Arshavin az Arsenal középpályása szerint a bajnoki cím hátrébb szorult az 'Ágyúsok' veresége miatt, amit a Manchester Unitedtől szenvedtek el.

Az orosz játékos, a weboldalának adott nyilatkozatában elismerte a vereség tényét, és a Chelsea, Liverpool elleni meccs esélyeiről is beszélt.

A Manchester United nagyon jó volt középen, sikerült több gyors támadást vezetniük. Ráadásul háromszor be is találtak, és így legyőztek minket az Emiratesben. Mást a meccsről? Úgy gondolom hogy Nani egy nagyon jó mérkőzésen van túl.

-nyilatkozta Arshavin.

Nehezebb elhinni az ilyen vereségek után, hogy bajnokok lehetünk. A következő két meccs után remélem jobb helyzetben leszünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de szerintem vagy egy cselzis, vagy egy mencseszteres újságíró találta ezt ki, hogy demoralizálja a csapatot...de inkább cselzis, mert velük játszunk a hétvégén...
:grrr: :roll: 🧀 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
ok semmi :P :P hát most benéztél pár dolgot de van ilyen ;) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
akkor elnézést kérek . lehet hogy 1-2 dolgot benéztem. csak halvány emlékeim azt sugallták . namind1. és igazából most nem válaszolok mert nemakarom mégeccer elolvasni amit irtál mert lusta vagyok ;-P csöcsi
14 éve
Törölt felhasználó
Konyebb lenne hinni a bajnoki cimbe ha Vasarnap Arsavin 3 bol 2szer legalabb passzolt volna ziccerbe.........
14 éve
Törölt felhasználó
NooBitO akkor azt benézted mert én nem szoktam senkivel vitatkozni és általába velem egyet szoktak érteni szerintem akire te gondolsz az Arshavin23 ;) ;) még nem nagyon volt vélemény cserénk ha jól emlékszek :roll: én egyáltalán nem szidtam a sajtót főleg nem arshavint soha nem szoktam senkit szidni és szarozni se akár jól játszik akár nem :exclaim: :exclaim: és olyat se mondtam h ne kérdezzen ilyet a sajtó én azt mondtam hogy ilyet nem szabad mondani!!!! el is terelhette volna a szót!!!! és konkrétan az interjús rá se kérdezett erre hogy ő még hisz-e a bajnoki címbe vagy nem arshavin saját magától mondta ezt....!!!!
nekem nincs bajom senkivel se nem is volt eddig se én csak azt mondom ilyet nem szabad mondani még ha ez is a véleménye mert emiatt fog mindenki rosszul játszani mert elveszi a hitet mindenkitől és nem fognak küzdeni mert tudják hogy úgyse lesznek bajnokok mert nem hisznek magukba se másokba és a bajnoki címbe és ezáltal nem lesz még annyi esélyünk se mint amennyi lenne!!!
nem mindig azt kell kimondani amit érez vagy akkor inkább ne mondjon semmit...

Szólj hozzá