Philippe Senderos a szezon hátralevő részét az Evertonnál tölti, hogy bekerüljön a svájci válogatott Vb-keretébe. A 24 éves játékos az idényben még csak két Ligakupa-meccsen szerepelhetett, s Sol Campbell rövid távra szóló megszerzése áthúzta azt, hogy esetleg több alkalommal léphessen pályára az Ágyúsok között.

Mindemellett a nyáron lejár Senderos szerződése, azonban Arséne Wenger még így sem zárta ki annak a lehetőséget, hogy megragad a hátvéd a gárdájában.

Miért is ne?

-tette fel a kérdést a francia menedzser a sajtótájékoztatóján.

De a szezon végén le fog járni a szerződése, így tehát mehet majd, ha el akar menni.

Most csak kölcsönbe ment. Akartam neki adni egy lehetőséget, s ő az Evertont választota. Remélem, hogy a Kékeknél lesz alkalma játszani!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem meg bezárhatja nyugodtan a kapukat Senderos előtt, hiszen nincs szükség rá véleményem szerint! Nordtveitet jövőre játszatnám Djourouval együtt, sztem ők ketten jók lesznek tartaléknak, meg ugye ott van Campbell is, sztem ő ráhúz még egy évet, de remélem Silvestre elmegy nyáron!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem bezárni kell az ajtót mester hanem fegyveres őröket állítani elé nehogy véletlenül visszajöjjön.
14 éve
Törölt felhasználó
nem kell ide,helyette hozhatnánk egy Verma korú fiatal erős-angol- védőt
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem egy nagyon lomha játékos..sose szerettem
14 éve
Törölt felhasználó
Esélytelen, hogy visszajönne! Nem tudom, hogy mennyi a fizetése de nem annak a pénzéhes játékosnak ismertem meg! Egy angol közép, vagy akár egy Valencia szintű csapatban simán lehet helye! Nem rossz védő pedig! Örülnék ha hosszabbítana de úgy se fog 8-/

Szólj hozzá