A liverpooli Kékek a hétvégén bejelentették, hogy közel állnak Philippe Senderos aláírásához, s mostanra már lezárult minden procedúra, így tehát a 24 éves védő az idény végéig az Everton játékosa.

Senderos, aki David Moyes gárdájában a 23-os számot kapta, az Everton TV-nek adott nyilatkozatot az ügyben, ám az Arsenal részéről is érkezett megerősítés a hír kapcsán.

Boldog vagyok, hogy az Everton játékosa lehetek a szezon hátralevő részében, hiszen meguntam a várakozást, s játszani akarok. 
Nagy reményeim vannak, amiket teljesíteni akarok. Az elsődleges az, hogy minél többet szerepeljek a Kékek első csapatában. 
David Moyes elmondta nekem, hogy megkapom majd tőle a lehetőséget. Ezt az alkalmat meg kell ragadnom, ha fontos játékosa akarok lenni az Evertonnak, amely az utóbbi hetekben egyre jobbak teljesít, láthatóan erősödik. 

Az Arsenal sok sikert kíván Philippe-nek a Kékeknél!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága eljárást kezdeményezett Rio Ferdinand ellen. Ferdit akár 3 meccsre is eltilthatják! Reméljük, hogy ellenünk nem játszhat! Remek lenne!

Am a nagy 4 es becsületét meg kell tartani! Ha legyőz a Villa akkor rekord lesz. Ha nem akkor a becsületet megtartottuk :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nemis vagytok önzők...xDDDDDDD ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
én sajnálom songot, de nagyon nagy szükségünk van rá! gooo SONG!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem semmi milyen gólokat kap Kamerun! Rövid hazaadás meg bent sem volt a labda és megadják? Azért sajnálom Őket...Remélem Songot nem viseli meg annyira ez a kiesés, már ha kiesnek.
14 éve
Törölt felhasználó
Senderosnak a szezon végén lejár a szerződése ? Legalábbis én így tudom! Ha így van akkor SONG meg fogja örökölni a 6 os mezt meg ahogy nézem a válogatottban is a 6 ossal van!

Szólj hozzá