Az Everton a hivatalos weboldalán jelentette be az Arsenallal való megegyezést Philippe Senderos ügyében, értesült a TeamTalk.

A 24 éves svájci védő 2002 decemberében csatlakozott az Arsenalhoz, a londoni karriere azonban egyre mélyebb hullámvölgynek indult: már a tavalyi szezont is az AC Milan csapatában töltötte - kölcsönben.

Senderos másodvirágzása azonban nem jött össze, miután a milánói csapat nem tartott igényt a további szolgálatára: a játékos mindössze kétszer játszhatott az Arsenal idei szezonjában - mindkettőt Ligakupa meccsen.

A közelgő világbajnokság miatt Senderos többször is hangoztatta a távozással kapcsolatos igényét, és ekkor jöttek szóba olyan csapatok, mint a Celtic, vagy a Genoa. Ennek ellenére a játékos az Everton együtteséhez kerül majd kölcsönbe, legalábbis erről árulkodik a liverpooli csapat hivatalos weboldalán olvasható közlemény.

Ennek értelmében az Arsenal és az Everton már megegyezett egymással, és már csak Senderos aláírása hiányzik a szerződés hivatalossá tételéhez, ami vélhetően ez a következő 48 órában meg fog történni. Senderos már ma is jelen lesz az Everton-Birmingham FA-Kupa meccsen, de egyelőre csak a nézőtéren.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
viszlát
14 éve
Törölt felhasználó
Blackpool-Watford 1-1! A Watford gólszerzője Lansbury! Grat neki!
14 éve
Törölt felhasználó
De bezzeg Saha nem jön.Így a jó, persze. :roll: :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
Vik: Kizárt dolog...
14 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá