Alex Song hamarosan újra csatlakozik az Arsenal keretéhez, várhatóan csütörtökön. Valószínű, hogy a Manchester United ellen még nem fog pályára lépni vasárnap.

A középpályás Kamerun színeiben villogott az Afrikai Nemzetek Kupáján, de kiesett válogatottja Egyiptom ellen. A fáradtság lehet a fő tényező, amiért vasárnap nem lesz bevethető.

Legkorábban holnap csatlakozhat a csapathoz. Angolából Kamerunba megy, aztán jön csak Londonba.

Ha a repülést nézzük, nos, már ma itt lehet, de csak holnap vagy csütörtökön tér vissza (utalva az edzésekre - a ford.).

Ami a vasárnapot illeti, meglátjuk, hogy milyen állapotban lesz.  Nagyon fáradtnak tűnt már tegnap is.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Majd eldől mi lesz. Biztos jó lenne, ha játszana de ha esetleg nem akkor is meg kell verni a MU-t.(már ha bajnokok szeretnénk lenni és állítólag ezt akarjuk ;) ). Ha meg majd kikapunk és ő nem játszik akkor meg majd azt mondom ,hogy de kár, hogy nem játszott.
14 éve
Törölt felhasználó
kell nekünk mert nélküle nem megy annyira a védekezés nem gondoltam volna 2 évvel ezelött h ennyire fontos lesz a csapatnak
14 éve
Törölt felhasználó
Inkább pihenjen mint, hogy egy sérülést kockáztassunk! Touré már vén róka, ő bírja a kiképzést de Song még fiatal srác! Hiába van jó testfelépítése egy fiatal srác is elfáradhat, főleg egy 120 perces meccs után!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem tutkó kezdeni fog a hétvégén Song! Uh gyilkos egy csapat lesz az, ha senki nem sérül le a Villa ellen + ugye Diaby is visszatér a MU ellen,akkor már csak 4 (!!!) sérültünk marad: Mérida,Djourou,Gibbs és RvP! Ha még itt lenne RvP a lehető legjobb Arsenal állhatna fel vasárnap, de azt hiszem ígyis bivalyerős a csapat! És végre a kispad is tele lehet olyan minőségi játékosokkal mint: Walcott,Eboué,Bendtner,Denilson stb... Persze nem biztos, hogy pont ők, de 3-4 kiváló csere így legalább lesz a csapatnak, és ez kéne mindig! :S
14 éve
Törölt felhasználó
most olvasom hogy Touré szerdán már kezd a MU ellen. akk sztem hétvégére már Song is fitt lesz.

Szólj hozzá