Ahogyan tavaly is, az idei szezonban is a két kupasorozatban kap állandó lehetőséget az Arsenal második számú kapusa, Lukasz Fabianski. A lengyel hálóőr azonban nem teljesen elégedett az eddigi idényével, hiszen pont akkor sérült meg komolyabban, amikor Manuel Almunia is, ezáltal egy remek lehetőséget szalasztott el - önhibáján kívül.

"Sajnos az én sérülésem is rosszul volt időzítve, pont akkor történt meg ez, amikor Almuniát is ilyen bajok hátráltatták. Akkor azt mondtam, hogy máshogy is történhetett volna, de azóta lehiggadtam, és máshogy látom a dolgokat. Csak okos következtetéseket szabad levonni." - mondta Fabianski.

"Az elmúlt két év során nagyon sok tapasztalatra tettem szert, még a sérülésem is segítettek ilyen téren. Őszintén szóval kissé meglepett, hogy a negatív dolgokban is sikerült meglátnom a jót, ezáltal a személyiségem is még jobb lett." - tette hozzá a lengyel.

A szerződését a közelmúltban meghosszabbító kapus azt is elárulta, hogy hiába kevés játéklehetőség, boldog az Arsenalnál.

"Nagyszerű érzés egy ilyen nagy klubnál játszani. Még mindig fejlődhetek, és ez egy remek dolog. Azért írtam alá az új szerződésemet, mert nagyon boldog vagyok itt, igaz az is fontos, hogy idővel harcolhassak az állandó szereplésért."

"Keményen hajtok, de beletelik egy kis időbe, amíg elérem a célomat, az egyes mezszámot, de majd ha odakerülök, meg fogom tudni becsülni, mert nagyon keményen dolgozok érte."

Fabianski erőfeszítéseit Wenger is elégedetten nyugtázta.

"Úgy gondolom, hogy kiemelkedő kapus lesz, egyike a legjobbaknak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
nem azert jatszott,mert kiesett a fa kupabaol,hanem mert a hull is kiesett,es gondolom akkor kozosen megbeszelve a hetkozi meccset hoztak elore mert akkor ugyebar mu a cityvel jatszik.
14 éve
Törölt felhasználó
nistlerooy német élvonalban áá nem hiszem el h nem jön csatár..lehet tényleg sok gólt lövünk de azért bendtner nem fog az első 5 meccsen csillogni kell idő mig alkalmazkodik....nagyon remélem nem ezért fog elúszni mert wenger túlzottan bízik mondjuk kimás ha ő nem:D
14 éve
Törölt felhasználó
lehet, hogy már volt róla szó, de a Spurs hazai pályán x-elt a Leeds-el! szívós csapat ez a Leeds. és mindkét vendég gólt Jermaine Beckford lőtte...ismét...jó csatár. ontja a gólokat.
14 éve
Törölt felhasználó
ő lesz a következő egyesszámú. igaz erre minden bizonnyal még várnia kell néhány évet. de ez idő alatt csak még jobb kapussá válhat!
14 éve
Törölt felhasználó
Off: Van Nistelrooy másfél évre aláírt a Hamburgba! Kár érte, sztem nem lett volna rossz!

Szólj hozzá