Andrey Arshavint lenyűgözte Fabregas Bolton elleni teljesítménye, amit az Arsenal 2-0 arányban tudott megnyerni a Reebok Stadionban.

Cesc nagyszerűen tért vissza. Hozzáértően vezette a csapatot, és gólt is szerzett.

-nyilatkozta a hivatalos weboldalának.

Az orosz szerint a csapatjáték segített a mérkőzés megnyerésében.

Elég kemény meccs volt. Ezekre a győzelmekre nagy szükség van, fontosak a csapatnak. Úgy érzem a jó csapatjáték miatt tudtunk nyerni. Megpróbáltunk összejátszani, de a mezőnyben ez sokkal nehezebb volt. Ez nagyban befolyásolta a játékunkat.

Arshavin elismerte azt, hogy a védekezésén még van mit csiszolni.

Megváltoztattuk a felállást. A bal oldalon kellett játszanom, így nem voltam elég magabiztos a védekezésben, a hiábáimat pedig a srácok rendre kijavították. Hálás vagyok ezért nekik.

A legfontosabb Andrey-nak, hogy a következő Bolton elleni meccset is megnyerjék, mivel így magabiztosabban indulnak neki a bajnok cím kimenetelében kulcsfontosságú 4 meccsen, az Aston Villa, Manchester United, Chelsea és Liverpool ellen.

A feladatunkat még nem hajtottuk végre, mert a két Bolton elleni meccsen 6 pontot szeretnénk begyűjteni.

Ha sikerül a két győzelem, nagy eséllyel vághatunk bele a sorsdöntő négy mérkőzésbe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Véleményem szerint nem az Mu,Chelsea,Pool,Aston Villa meccsek lesznek a sorsdöntőek,bár tény,hogy nem ártana jól szerepelni,de szerintem sokkal nehezebb lesz akkor a bajnoki menetelés,ha becsatlakoznak a BL meccsek,és maradunk az FA-Cup-ban is!Szerintem Wengernek előbb utóbb döntenie kell,hogy mi a fontosabb,mert ennyi sérülttel nem lehet talpon maradni 3 fronton!
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Aronnal! Arshavin a szélen tud játszani nem középen! Tavaly azért volt olyan jó mert volt középen egy VanPersie akivel remekül össze tudott játszani.
Talán ha Bendő és Theo visszatér és összeáll egy Walcott-Bendtner-Arshavin csatársor akkor majd tud beívelgetni Bendőnek és jól össze tudnak majd játszani.


Meg nyilatkozta Wenger, hogy Arshavin nem szokott még hozzá a PL menetéhez. Oroszban ilyenkor szünet van és tavaly ekkor neki is az volt. Szóval ez is közre játszhat mert ilyenkor a pihenéshez szokott nem a munkához.
14 éve
Törölt felhasználó
Nemtudom, szerintem az a baj, h ő nem egy középső csatár..Párszor játszott ezen a poszton a Zenitben, de az az orosz bajnokság volt, nem pedig a premier leauge.
Szerintem a szélen megint krva jó lenne
14 éve
Törölt felhasználó
Örülnék ha Wenger elbeszélgetne egy kicsit Andreyal! Nem hinném, hogy sokáig nézi még Wenger Andrey hozzáállását! Itt nincs idő durcizni, ha elveszted a labdát, futni kell utána nem bánkódni, hogy elvették! Tavaly nagyon jól robbant be, idén viszont csapnivaló a teljesítménye, igaz rendre meglövi góljait! De én egy Andrey Arshavintól sokkal többet várnék el... És talán ha én lennék ő, Fabregas teljesítménye arra ösztönözne, hogy én is olyan akarok lenni, én akarok lenni az, akire mindenki felnéz! Meg lesz az sztem, mármint beindul majd a kis orosz, csak kérdés mikor?!
14 éve
Törölt felhasználó
arsa lot golt iden a munak,poolnak, es a cselzi ellen is csak nem adtak meg
szoval szerintem 100% hogy ezeken a meccseken bekoszont

Szólj hozzá