Arséne Wenger szerint nem Alex Song hiányzására fogható az a tény, mely szerint az Arsenal csak egy döntetlent ért el az Everton elleni mérkőzésen.

Révén, hogy ez volt az első olyan meccse a csapatnak, amelyet az Afrikai Nemzetek Kupájára távozott játékos nélkül kellett megvívnia, sokan Song hiányzásra panaszkodtak, és erre fogták az elvesztett pontokat.

"Sajnos már az előtt tudtam, hogy hiányozni fog a csapatból, hogy elment volna. Ennek ellenére nem akarok felesleges következtetéseket levonni a hiányából, ugyanis számos játékos formán kívül játszott szombaton." - mondta Wenger az arsenal.comnak.

"Egy darabig akkor is küszködtünk, amikor van Persie hiányával néztünk szemben, és most is kell egy-két meccs, hogy megtaláljuk az új egyensúlyt, és a csapaton belüli új kötelességeket."

Bár számos csapat az angolai támadásra hivatkozva szeretné visszarendelni az afrikai játékosaikat, Wenger úgy véli, hogy erre semmi szükség.

"Azt gondolom, hogy sportszerűtlen húzás lenne a többi csapat részéről, hiszen ki tudja, hogy vajon tényleg a ceskély biztonsági szint miatt hívnák vissza a játékosokat, vagy csak az önzőségük miatt. Már csak emiatt sem hívom, vagy hívnám vissza a játékosaimat." - fogalmazott a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
akkor ennyit a DigiSport kommentátorairól... :D
14 éve
Törölt felhasználó
A digi sport kommentátora mondta, akkor téves infót.
14 éve
Törölt felhasználó
safi92! nem tudom honnan értesültél a Pienaar-al kapcsolatos infóról...de Pienaar a DÉL-AFRIKAI válogatott tagja...Dél-Afrika pedig nincs ott az Afrikai Nemzetek Kupáján...
14 éve
Törölt felhasználó
Hát a pályára meg az időre nem foghatjuk mert nem csak nekünk nem kedvezett hanem az Evertonnak se. Pineár nem is jutott eszembe.De mekkora köcsögség már. >:( Amúgy meg nekem az nem tetszik, hogy kell egy pár meccs míg megtaláljuk Song pótlását mert erre a PL-ben rohadtul nincs idő. :-/
14 éve
Törölt felhasználó
Ezért is kellene több posztra igazolni :exclaim:

Szólj hozzá