Owen Coyle korábbi klubja, a Burnley közel járt ahhoz, hogy a szezon második felére megszerezze Jack Wilshere játékjogát, de a menedzser azóta a Boltonhoz került, így kicsi arra a lehetőség, hogy a 18 éves zseni a Turf Moor gyepén fogja rúgni a bőrt egy ideig.

Az viszont megeshet, hogy a Wanderershez kerül kölcsönbe, hisz a News of the World értesülései szerint Coyle garantálta Arséne Wengernek, hogy a Reebok Stadionban rendszeres játéklehetőséghez juthat majd a játékosa.

Azonban a helyzet nem ilyen egyszerű, hisz David Moyes is szemet vetett az Ágyúsok 19-esére, akinek az érdeklődői közül kétségkívül az Evertonban van a legtöbb potenciál, ami akár elősegítheti a fejlődését.

A liverpooli Kékek mellett még a Portsmouth gárdáját is szóba hozták Wilshere-rel, illetve a West Ham United is képbe kerülhet annak a fényében, hogy a középpályás a Kalapácsosok drukkereként nőtt fel, s eztáltal még közelebb lehetne a családjáhoh és a barátaihoz.

Természetesen az is lehetséges opció az ügyben, hogy Wilshere nem ír alá kölcsönszerződést, de már nem kell sokat várni, hogy a hosszas spekulációk után fény derüljön a játékos rövidtávú jövőjére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
A múltkori cikkben még csak 17 éves volt.Lemaradtam volna egy születésnapról?? :ohh: Lényegtelen, de én még mindig azt, mondom, hogy oké-oké, hogy tehetséges de ez a Premier League. Félek, hogy szétrúgják vagy, hogy hamar kiég.
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen mindegy hova megy kölcsönbe a lényeg az, hogy rendszeres lehetőséget kapjon.
14 éve
Törölt felhasználó
Jót tenne neki, ha kölcsönadnánk, mert jelenleg nem kap itt túlságosan sok lehetőséget!
14 éve
Törölt felhasználó
Mert lehet, hogy akkor fog jó napot ki és lő 2 gólt ad egy gólpasszt és miatta kapunk ki, ezért ne játsszon ellenünk.
14 éve
Törölt felhasználó
mér ne jácchatna ellenünk? ő legalább nem darálná szét az üvegbábúinkat.!

Szólj hozzá