Henri Lansbury egy új, hosszútávú szerződést kötött a klubbal.

A 19 éves angol középpályás jelenleg a második vonalban szereplő Warford csapatánál kölcsön-szerepel. Nyáron került a 'Darazsakhoz'.

Lansbury idén 20 meccsen játszott és ezalatt 2 gólt lőtt. A Watfordnál általában a kezdőben kap helyet és él is a bizalommal. A kölcsön-szerződésében is történt változás, ugyanis a szerződést kitejesztetették a szezon végéig. Így tehát rendszeres játéklehetőséggel mégtöbb tapasztalatot szerezhet.

Lansbury tavaly is volt kölcsönadva. Akkor a Scounthorpe csapatához. Három hónapig tartózkodott az alacsonyabb osztályban levő csapatnál, 17 meccsén 5 gólt szerzett.

Az Arsenalnál korábban csak elvétve kapott lehetőséget, de ha ilyen jól fejlődik a jövőben az első csapat közelébe is kerülhet.

Kívánok Lansburynek sikeres karriert!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Lansburyt nem szabad eladni.nagyon tehetséges és a fiatalok VB-jén az Angoloknál nagyon jól szerepelt, bár igaz, hogy az ő korosztályában sok jó van, de cserének tökéletes lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
hehe Henryo11 sztem mi felreertettuk egymast:D
mert egyaltalan meg csak eszembe se jutott h a kinezetere gondolsz
14 éve
Törölt felhasználó
Lansbury jó játékos.. sajnos a Wilshere - Ramsey- Merida hármas mellett nagyon keményen kell majd küzdenie hogy egyártalán a klubnál maradhatsson.. Randallnál biztos többet ér, szal a tarcsiban is játshatna majd pár évig ha más nem lesz..
14 éve
Törölt felhasználó
Pfff várjá mert hülyén írtamxD(vajon miért:D)Úgyértettem kinézetre... ;-P
Sokan mondták, h nem kell egy olyan arogáns, kcsg ember ide mint CR...Most attól, h szegény srác hasonlít rá nembiztos, h olyan is.
14 éve
Törölt felhasználó
Örülök az új szerződésének, remélem hogy tovább fejlődik, és jó játékossá növi ki magát!

Szólj hozzá