Ahogyan nemrégiben Abou Diaby, most Samir Nasri is a bizakodásának adott hangot, mely szerint az Arsenal 8-asa is az állandó kezdő tizenegyben szeretné magát tudni a francia válogatottban a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.

A 22 éves játékos 2007-ben mutatkozhatott be hazája együttesében, azóta 15-ször kapott lehetőséget Raymond Domenech szövetségi kapitánytól, javarészt csereként - ennek ellenére Nasri nem adja fel.

Új szintet akarok elérni a nemzeti csapatban is, nem csak nézőként akarom nézni az eseményeket a kispadon. - utalt a jelenlegi helyzetre Nasri.
Szerintem képes lennék megállni a helyemet egy 4-2-3-1-es alakzatban is. Az Arsenalnál például a széleken játszok, ami jó lehetőséget biztosít nekem. 22 éves vagyok, itt az idő, hogy bekerüljek a válogatottba is.
A világbajnokságig még sok idő van, ezért jelenleg csak az arsenalos meccseimre koncentrálok. Majd csak a március 3-ai, Spanyolország elleni barátságos meccset követően szeretnék elgondolkozni a vb-ről, addig viszont keményen edzek.

Nasri aztán az arsenalos fordulópontra is kitért, amikor Arséne Wenger a Liverpool elleni meccsen, a félidőben kikelt magából, és leteremtette az egész csapatot.

Soha nem láttam még olyan idegesnek Arséne-t, mint akkor. Általában a félidőkben a játékunk pozitív dolgait emeli ki, de akkor egyetlen jó dolog sem volt a stílusunkban. Nem is hittem volna, hogy képes lenne így kiabálni velünk.
Azt mondta, hogy ilyen játékkal nem érdemeljük meg, hogy magunkra öltsük az Arsenal mezét - és teljesen igaza volt. Akkor csakis az ő kiborulása miatt tudtuk megnyerni a meccset.

- fogalmazott a francia játékos.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
ez jo hirt mert igy remelem 2szeres eröbedobassal fognak jatszani,hisz csak akkor lesz kezdö a valogatotban valaki ha a klubb csapataban jol jatszik
14 éve
Törölt felhasználó
Nasri jó játékos, kell ő az Arsenalba, sérülését követően kicsit még döcögősen játszott, de mára már kezd belejönni, jól játszik az utóbbi néhány meccsén, szükség lesz ma is a jó játékára Fabregas hiányában! Diabytól várok még ma sokat, ő magasra tette a lécet az utóbbi meccsein, remélem tartani tudja a francia! :-) Eduardonak és Arshavinnak pedig üzenem, hogy jó lenne ha csinálnának is valamit! Walcott remélem ha játszik, ott folytatja, ahol a Villa ellen abbahagyta! Song meg hát... Lehet valami kérni tőle? Ő úgyis a legjobb lesz....
14 éve
Törölt felhasználó
csak Wenger nehogy Fergusonosra vegye az idegbetegeskedést és csukával szeretgesse meg 1-2 játékosát (mind Fergi tette Beckhammel) :d
14 éve
Törölt felhasználó
Pityesz! Sagna-t el is felejtetted? :) ő is alapember a franciáknál a jobb oldalon...és még Clichy is a kezdő közelébe kerülhet, bár a bal oldalon Evra, és Abidal személyében nagyobb a konkurencia...
14 éve
Törölt felhasználó
A francia válogatottból ki nem hagynám Gallast, Diabyt és Nasrit. Ők igazán lendületet hozhatnak majd Dél-Afrikába, hisz ismerik szerintem már annyira egymást, hogy csukott szemel is érzik, hogy hova kapták a paszt a másiktól. Diaby jelenlegi formája szerintem a francia válogatott legjobbjának teheti, amire ott szükség is lesz, hisz mostanság a válogatottjuk nem éppen a győzelmeiről híres.

Szólj hozzá