Alex Song természetesen el fog utazni Kamerun válogatottjával az Afrikai Nemzetek Kupájára, de még pár napot Londonban tölt, így a Portsmouth elleni bajnokin és a West Ham United otthonában lejátszandó FA-kupa-meccsen is erősítheti még az Arsenalt.

Ellenben Emmanuel Eboué már ma este repülőre ül, hisz Elefántcsontpartnak hamarabb kezdődik meg a sorozat, mint a Szelídíthetetlen oroszlánoknak, s az angol bajnokság olyan sztárjátékosaival fog együtt utazni Angolába, mint Didier Drogba, Salomon Kalou vagy éppen Kolo Touré.

Arséne Wenger gárdájának egyébiránt nagy szüksége van a 22 éves Song, hisz alapemberré nőtte ki magát az észak-londoni klubban, s a szerdai bajnokit minden bizonnyal ki kell hagynia Cesc Fabregasnak, illetve Denilson szereplése sem biztos a mérkőzésen.

Az Ágyúsok csapatkapitányának térdín-sérüléséről a mai nap folyamán várhatóak információk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
5 meccs után van 1 meccses eltiltás. Nem tudom mikor kell ezeket letölteni de az ANK alatt letöltheti az 1 meccses tiltását ha van az 5 sárgától. Így 1 sárgával kezd az ANK után
14 éve
Törölt felhasználó
Songnak 100%, hogy 6 sárgája van, szóval csak ne gyűjtögesse feleslegesen, mert lesz olyan meccs, ahol biztos kap, és 10nél már 2 meccs eltiltás van.
14 éve
Törölt felhasználó
Minél később megy el annál jobb. Szükség van rá.
14 éve
Törölt felhasználó
ja 1 sargat kaphat piossat ne,mert meg a wigennel egyutt mi vagyunk az egyetlen piros nelkuli csapat,es a sportszerusie listan is 3ak vagyunk http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html
jo lenne "tisztanak is maradni"
14 éve
Törölt felhasználó
Martin Palermo ??? :D Aki egy Kolumbia elleni válogatott meccsen 3 tizenegyest hagyott ki !
Azóta nem hívták be a válogatottba %-P

Szólj hozzá