Az Arsenal sérültjei közül egyedül Tomas Rosicky térhet vissza a szerdai Portsmouth elleni meccsre - közölte Arséne Wenger a csapat hivatalos közleményében. A francia mester ugyanakkor nem tett említést Cesc Fabregasról, aki legrosszabb esetben akár három hetet is kihagyhat a kiújuló sérülése kapcsán, noha az Arsenal mára ígérte, hogy megvizsgálja a csapatkapitányt.

"Rosicky elvileg már szerdán visszatérhet, de a szombati FA-Kupa meccsen a West Ham ellen már biztosan a pályán lesz." - közölte a jó hírt Wenger.

Sajnos nem csak örömteli újdonságot mondott a francia, hanem egy negatívat is: csúszik ugyanis Nicklas Bendtner visszatérése egy operáció miatt.

"Nicklas Bendtner, az előzetes terveinkkel ellentétben, csak három hét múlva térhet vissza. A csatár a közelmúltban egy sérvműtéten esett át, s bár ezzel kapcsolatban nincsen problémája, az ágyéksérülése miatt leghamarabb csak január vége felé térhet vissza." - fogalmazott.

További rossz hír, hogy nem lesz ott a pályán az Aston Villa elleni meccsen kényszerből lecserélt Denilson, valamint Clichy, van Persie, Djourou és Gibbs - róluk Wenger nem adott tájékoztatást.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
van abba vmi amit írtál..:D de akkor miért osztja mindenki hogy így az orvosi stáb... meg úgy... ha TÉNYLEG CSAK azaz 1 faszi szaladgál,oszt ennyi az orvosi stáb?!
mert mindenki azt írja hogy a MI osrosi stábunk így hülye, meg úgy béna... bezzeg a chelsea-é.... akkor mindenki hülyeséget írogat??
14 éve
Törölt felhasználó
ez hülyeség.. majd azt hiszed, hogy itt professzorok vannak, akik megműtik a játékosokat a pályán? :DD dehhogy.. Colin Lewin (aki "szaladgál" a pályára) azért van, hogy az adott helyzetben felmérje a sérülés súlyosságát (kelljen csere vagy ne, kórházba kell szállítani a játékost vagy nem..) az természetes, hogy egy súlyos sérülést kórházban látnak el vagy egy rehabilitációs programot a játékos nem a klubnál tölt..

meg nem hiszem, hogy minden 500 000 Ft-ot megspórolnak (másképp nem lennének a nagy adományok se).. szal sztem hülyeség amit írsz :D
14 éve
Törölt felhasználó
rájöttem én hogy mi a téma... az arsenal jó anyagi helyzetbe van...de NEM csak az átigazolások miatt... hanem tényleg spórolnak , mindenhol ahol tudnak, azaz, az orvosi stáb abból az egy emberből áll aki beszaladgál a pályára, fagyasztja a fájó végtagokat, meg ilyesmi, ha vmi tényleges sérülés van, az a háziorvos dolga, rosszabb esetben a kórházé, de nincs orvosi stábja az arsenalnak...nekem ez jutott eszembe! ki ért velem egyet? :) 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Én örülök neki hogy Bendtner még sérült,legalább adígse veszítünk el miata meccseket!!!:D
14 éve
Törölt felhasználó
egész orvosi stábbal fasz ki van:@
akkor mongyák azt h nem tudják mennyit hagy ki, de minimum 1hónap... vagy vmit, ne pedig azt h 3hét... még 3 hét... sajna még 3hét...
mos ezt direkt csinálják komolyan??:S
Bendtner már nem lépett pályára november eleje óta kb, és akk mos január vége???
:@

Szólj hozzá