Az Arsenal jelenleg a Premier Liga tabellájának harmadik helyén áll 35 ponttal, míg az Aston Villa csupán a rosszabb gólkülönbségének köszönhetően a negyedik, s bár az észak-londoniak egy mérkőzéssel kevesebbett játszottak, mint az Oroszlánok, így is kulcsfontosságú a mai ütközet mindkét fél számára.

Az elenyésző különbség mellett az is tetézi a összecsapás horderejét, hogy a Chelsea és a Tottenham Hotspur is döntetlenezett a tegnapi nap folyamán. Az éllovas Kékekhez közelebb kerülhetnek a további bajnokesélyesek, míg az ötödik helyezett Spurs távolodhat a legjobbaktól.

Arséne Wenger a hétközi exkluzív webchatelése során emelte ki, hogy mennyire lényeges is az Emiratesben lejátszandó találkozó, ezt közölte az Arsenal hivatalos weboldala ma reggel.

"Ha ránéz az ember a tabellára, könnyen kikövetkeztetheti, hogy ez egy nagyon fontos meccs."

"Azért koncentrálunk teljes erőnkből erre az ütközetre, mert megerősíthetjük a ligabeli pozíciónkat egy esetleges siker által."

A régi mondás úgy tartja, hogy a 'tabella sohasem hazudik', s a csapatával harmadik helyen álló Wenger is elismerte, hogy rengeteget kell még tenni azért, hogy feljebb kerüljön az Arsenal a bajnokságban.

"Igen, a tabellának igaza van, nem is értem, hogy lehetne hibás..."

"Rengeteg munkánk van még a szezon végéig, akkor kell majd jó helyen állnunk a ligában."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
csak a győzelem elfogadható nem kell az Xse mindenféle képen megkell nyerni nincs mese ha bajnokok akarunk lenni
14 éve
Törölt felhasználó
a Villa elleni meccsek előtt nekem mindig rossz érzésem van ,de most győzelem szagot érzek 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
az X is elfogadható lenne, de... remélem a játékosok nem így állnak hozzá, hogy az X is jó.. mert akkor abból nem lesz semmi jó...szóval értitek
14 éve
Törölt felhasználó
eriCescel egyetértek nem lenne tragédia az X.Bár úgy érzem, hogy nyerni fogunk.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem,hogy akkora katasztrófa lenne,ha esetleg x lenne a vége ennek a meccsnek!Ebben a szezonban bárki képes pontokat bukni,szóval nem ez lesz az utolsó lehetőség a zárkózásra!

Szólj hozzá