Cesc Fabregas játékára továbbra is 50% van, ezt Arséne Wenger erősítette meg a mai sajtótájékoztatóján.

A spanyol középpályást még a Burnley elleni meccsen cserélték le ínsérülés miatt, és sajnálatos módon a karácsonyi edzést is meg kellett szakítania a fájdalmai miatt. Ennek ellenére Wenger úgy érzi, hogy Fabregasnak lehet keresnivalója az Aston Villa elleni mérkőzésen.

"Még mindig vannak bizonytalanságok vele kapcsolatban. Eredetileg úgy volt, hogy a csapattal edz karácsonykor, de sajnos ez a lábfájdalmai miatt meghiúsult. Emiatt továbbra sem tudjuk, hogy nevezzük-e a keretbe, vagy sem." - mondta Wenger.

"Nagyon befolyásos és nagyszerű játékosról van szó, szóval reméljük, hogy minden rendben lesz, és a pályán tudhatjuk majd őt."

Az viszont már jó hír, hogy Armand Traore visszatérhet a meccsre:

"A Hull elleni meccsünket összevetve Armand Traore ismét egészséges, és bevethető, de csak ő térhet vissza a sérültjeink közül."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
anyi ev utan wengernek van tapasztalata hogy egy serulest megtudjon becsulni,es ezek emberektol fuggoen lehetnek elteroek
amugy meg wenger tutira tudja hogy cesc fog vagy nem fog jatszani,csak a villanak nem kell elore tudnia milyen lesz a kezdonk
14 éve
Törölt felhasználó
JÁTSZANI FOG!!!! (remélem :) )
14 éve
Törölt felhasználó
Jó ezzel én is tisztában vagyok, de én meg azt írtam le, hogy akkor ne mondjanak 10 napot, mert persze, hogy akkor nagyobb a felháborodás, mondják úgy, hogy Fabregas 1-2 hétig harcképtelen, akkor nem kell számolni a napokat! Tisztában vagyok vele, hogy a sérülések nem kiszámíthatók, de Wengerék mégis kiszámítják, vagy csak a hasukra böknek és mondanak egy számot? Nem hiszem azért!
14 éve
Törölt felhasználó
Fec, igen arra. Vik, a sérülések nem kiszámíthatóak. Jól mondja Athlon. Nem lehet percre pontosan kiszámolni, hogy mikorra épül fel.
14 éve
Törölt felhasználó
Igaz,hogy Silvestre jól teljesített a Hull ellen,de én mégis inkább Traoré-nak adnék lehetőséget,mivel a Villa gyors szélsőkkel rendelkezik,és egy Young-al,vagy Agbonlahor-al,még Traoré is épphogy felveszi a versenyt,nem hogy Mikael!A középpályán pedig szükségünk lesz Fabregasra,mert az ö passzai kulcsfontosságúak lehetnek!Ne vakítson el senkit az a tény,hogy a Diaby-Denilson-Song sor jól játszott a Hull ellen,mert a Villa egy más szintet képvisel!

Szólj hozzá