Az Arsenal középpályása, Andrey Arshavin szerint a Premier League sokkal keményebb, mint amire számított. Az orosz egyébként a Zenit St. Petersburg gárdájától jött még tavaly.

Arshavin szerint más ligáktól eltérően nagyon keveset lehet hibázni egy-egy angol csapat elleni meccsen.

Az orosz játékos gyorsan a szurkolók szívébe került, miután 27 mérkőzésen 12 alkalommal zörgette meg az ellenfél hálóját, köztük ötször a Liverpoolét.

Arra számítottam, még az Angliába költözésem előtt, hogy ha egy jó futballista vagy, és egy jó csapatban játszol, a játék sokkal könnyebb.

-nyilatkozta a Sky Sport News-nak Arshavin.

Még akkor is nehéz, ha a Burnley, vagy a Wolverhampton ellen játszol - nincs sok időd, ha kétszer labdába érsz, szerencsésnek mondhatod magad.

Arshavin szerint a folyamatos remek teljesítmény a kulcsa az elsőségnek.

Volt pár nagy esélyünk közelebb kerülni az első helyhez, de nem tudtuk őket kihasználni. Kicsit csalódott is vagyok.

De ha megnyerjük a meccseinket és nem veszítünk pontokat, versenyben maradhatunk.

 

Az ArsenalFan.hu, és a magam nevében szeretnék mégegyszer nagyon boldog karácsonyt kívánni minden látogatónak!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát ha nem veszítünk pontot már a szezonban akkor kijelenthetem, hogy bajnokok leszünk.De ilyen nem lesz.Csak abban reménykedem, hogy minél kevesebb pontot hullajtunk.
14 éve
Törölt felhasználó
egyáltalán nem alibi játékos, és az hogy nem végez akkora mezőnymunkát annak tudható be, hogy középcsatárt játszik...tavaly szélsőként sokkal többet volt játékban.....
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem mostmár ő is folyamatosan jó teljesítményt fog nyújtani, mert így ez nem nagyon elfogadható! Alibi játékos, aki sokszor beleszürkül a mezőnybe, de pont az olyan megmozdulásai miatt tartjuk, mint pl.: A Pool elleni gólja! Néha mezőnyben is jól teljesít, de ez inkább tavaly volt igaz rá, idén mezőnyben nem nyújt túlságosan jó teljesítményt, viszont a góljait rendre meglövi!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem egyértelmű, hogy nehezebb egy jó csapatba játszani mint egy rosszabba, ahol kevesebb az elvárás. Ahhoz a hozzászóláshoz meg, hogy "De ha megnyerjük a meccseinket és nem veszítünk pontokat, versenyben maradhatunk." csak annyit, hogy ez elégé egyértelmű, ha a maradék meccseket megnyerjük, akkor 99.99999%, hogy bajnok lennénk.
14 éve
Törölt felhasználó
FabCap4, szerintem nagyon gyorsan térj vissza közénk, mert nagyon jó lett a video! ;)

Szólj hozzá