Mind Samir Nasri, mind a Hull játékosa, Nick Barmby megúszta az eltiltást, közölte a Daily Mail.

A két játékos a múlt hétvégi meccsen feszült egymásnak, amikor röviddel az első félidő előtt a francia játékos rálépett Barmby lábára, aki látványosan összesett. A játékvezető, Steve Bennett mindkét felet sárga lappal büntette, bár egészen idáig kilátásban voltak újabb szankciók.

Bennett, miután felvételről megnézte a mérkőzést, elküldte a hivatalos riportját a Premier Liga biztosainak, akik úgy döntöttek, hogy nem tiltják el egyik játékost sem, ugyanis az incidens nem ért volna piros lapot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

14 éve
Törölt felhasználó
Na, ennek örülök, hogy nem tiltották el Samirt. Ezért a Villának lő 2-t! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy eszembe jutott egy nagyon jó emlék. Tavaly januárban az átigazolási időszak.Nagyon jó volt.Akkor volt ez az Arshavin saga. Emlékszem vagy 2 hétig beteg voltam. Egész délelőtt itthon CoD 5-ztem miközben olvastam minden szar angol pletykalapot. És a végén tényleg leigazoltuk. Ultra jó volt. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Ez már nagyon elmebeteg volt Arsenal23! Te jó ég.Milyen BL döntő lenne.Végig röhögném a meccset ha ilyen lenne :D
14 éve
Törölt felhasználó
off: Viccesek ezek a zebrák: "Bianconeri vezetői szeretnék kideríteni most, hogy az Arsenal érdeklődése nyáron valós volt-e, vagy csak a Fiorentina elnöke, Pantaleo Corvino próbálta felverni Melo árát. Ha a londoni együttes igényt tartana a brazil válogatott szolgálataira, a Juventus elengedné őt.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a torinói gárda nem szeretne sokat veszíteni az üzleten, bár kérdéses, melyik együttes vinné el Felipe Melót a mostani formája alapján." (töröljétek,ha szabálytalan hsz,forrás:juventusfcblog)
14 éve
Törölt felhasználó
Én végig olvastam, van benne pár baromság, de ettől függetlenül elsőre nem rossz. :)

Szólj hozzá