Az Ágyúsok szombati bajnokiján történt egy komolyabb incidens: egy Hull-szabálytalanságot követően Samir Nasri rálépett Richard Garcia lábára, ami után heves dulakodás tört ki a pályán. A játékosok lecsillapodását követően Steve Bennett sárgalappal büntette az Arsenal 8-asát, de visszanézve az esetet elismerte, hogy hibázott, hisz ki kellett volna állítania Nasrit.

Az FA még nem döntött az ügyben, de a 22 éves francia akár az Aston Villa, a Portsmouth és a West Ham United elleni összecsapást is kénytelen lehet majd kihagyni a büntetése értelmében. Nasrin kívül Alex Song is bajba kerülhet, hisz a dulakodás közben 'nekiugrott' Stephen Huntnak.

Nagy bajba kerülhet tehát Arséne Wenger gárdája, hisz így is hosszú a sérültjeinek névsora: többek között Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Tomás Rosicky és Gaël Clichy sincs bevethető állapotban.

Egyébiránt a két gárda tavalyi kupameccse után sem zajlottak felhőtlenül a dolgok, hisz az elégedetlen Tigrisek azzal vádolták Cesc Fabregast, hogy 'botrányosan' viselkedett a találkozó után, sőt még 'köpködött' is. Az Ágyúsok spanyol csapatkapitány felmentették a vádak alól, de Nasri valószínűleg nem lesz ilyen szerencsés...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
Ne röhögtesse már ki magát az FA, úristen.... Amúgy egyáltalán nem jönne jól ha Nasri 3 meccset kapna, amellett, hogy teljesen jogtalan is lenne! Na ha Songot is eltiltanák, az meg hát tényleg hab lenne a tortán... Vicc!
14 éve
Törölt felhasználó
narshacky ezen a linken megtalálod, már írtam, úgy 1:40 környékén. http://www.arsenalfan.hu/arsenalfantv/2009/12/21/arsenal-hull-city-3-0
14 éve
Törölt felhasználó
Nasri valoban "megérdemli" az eltiltást
amugy én ugy tudom hogy az eltiltást nem muszáj egybol teljesíteni,hanem "valamikor" amikor a csapat ugy gondolja,nem?
vagy keverem? :roll:
na de Song miért lenne eltiltva
FA szopjatok lovat!
14 éve
Törölt felhasználó
srácok valaki lécci dobjon már egy olyan linket ahol volt ez a nasri cink mert nem találom, néztem a meccset de az a rész sajnos kimaradt.
köszi
14 éve
Törölt felhasználó
Ha Lampard csinált volna ilyet, most nem lenne felhajtás, neki elnéznék... El sem bírom képzelni, hogy Nasrit ne tiltsák el, mivel az FA már csak ilyen "igazságos".

Szólj hozzá