Manuel Almunia úgy gondolja, hogy idén lehet a legöldökőbb a harc az angol bajnoki címért.

A hálóőr kulcsszerepet vállalt a hétvégi Hull elleni siker során, miután kivédte Geovanni tizenegyesét. Pár perccel később Eduardo betalált, ezzel eldöntve a három pont sorsát. A Chelsea és a Manchester United is pontokat hullajtott, így az Arsenalnak a második hely megszerzésére is jó esély van.

Jól reagáltunk egy trükkös meccsen. Egy agresszív csapat ellen bizonyítottuk tudásunkat.

Néha belegondolunk: ha nem botlottunk volna annyit, már rég vezetnénk a bajnokságot. A szezon végéig pár csapat versenyben lesz a bajnoki címért, most lesz a legszorosabb a csata.

Csak néhány játékos tudott a Manchester United vereségéről, mikor elkezdtük a saját meccsünket. Magunkra koncentráltunk, mert mikor a pályán vagyunk, más nem érdekel.

A hét közepén nem játszunk, a legutóbbi győzelmünkkel pedig elértük, hogy mindenki boldogan ünnepelje a szeretteivel a karácsonyt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Meg kell verni a Villát otthon. A cselzinek is grízes lesz a Birmingham ellen, mert most ők is jók. A MU sem mehet biztosra a Hull ellen, mert nekik is az egész hátsó alakzat sérült. A Liverpool is krízisben van és, ha a Wolves megverné őket, talán Benítezt is kirúgnák. A City meg nem tudom milyen lesz Mancinivel...remélem sz@r. 🧀 A Fulham - Tottenham is jó kis meccsnek ígérkezik.
14 éve
Törölt felhasználó
Szoros a bajnokság és nagyon izgalmas.
14 éve
Törölt felhasználó
Jaja, jók voltak, de az tisztán látszott, h mélységi passzokkal nem is próbálkoztak! Max Nasri! Az pedig sokszor jól jön, ha jól védekezik az ellenfél!
14 éve
Törölt felhasználó
Egy szerény 1:0 a Villa ellen számomra a legszebb karácsonyi ajándék lenne de szerintem ezzel sok fórumozó így van! (nem tom h Cesc mennyire sérült meg de annyira jól működött a Song Denilson Diaby hármas hogy ha dec 27én nem lenne Fabregas 110%os én nem bontanám meg ezt a hármast) szerintetek?
GO GUNNERS
14 éve
Törölt felhasználó
jaja, kötelező győzelem azon a meccsen is, remélem menni fog! Wenger azt mondta, h Fabregas leghamarabb arra a meccsre térhet vissza! REmélem játszani is fog, mert a Burnley ellen kib*szott jól tolta!

Szólj hozzá