Az Arsenal Football Club örömmel jelenti be, hogy Jay Emmanuel-Thomas új, hosszútávú szerződést írt alá a klubbal.

A 18 éves középpályás tavaly kulcsembere, és kapitánya is volt egyben a duplázó U18-as gárdának. JET nemrég tért vissza a Blackpoolból, ahol három hónapot töltött kölcsönben, 12 mérkőzésen pedig két gólt jegyzett.

Jay még 2007-ben került az Arsenalhoz, és most reméli, hogy a közelmúltban megszerzett tapasztalatait kamatoztathatja majd a Neil Banfield vezette tartalékegyüttesben, de már a felnőtt csapat ajtaján is kopogtat a tinédzser.

Az Arsenal minden dolgozója reméli, hogy Jay és az Arsenal még évekig együtt dolgozhat, és azt is, hogy maga a játékos még sokat fog fejlődni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem igaz, hogy mindig támadó szerepet kap. A tavalyi szezonban szélsővédőt és védekező középpályást is játszott esetenként. Elképesztő, hogy mennyire univerzális játékos, akár még igaza iis lehet Almuniának.
14 éve
Törölt felhasználó
én is örülök, de akk ne csodálkozzunk amikor nem igazol wengi senkit, ha ennyi fiatalt láncol a klubhoz
14 éve
Törölt felhasználó
Örülök hogy aláírt.
14 éve
Törölt felhasználó
Seaman mit keres ott a képen ?:D milyen jó lenne, ha ő edzené a fiatalokat.. :D
14 éve
Törölt felhasználó
Ha vki,akkor ő biztos nem lesz Song pótlása,mivel nem azonos poszton játszanak!JET jobb oldali középpályás,de ha épp nem ott játszik,akkor is is mindenképp támadó szerepet kap!Örülök,hogy aláírt!Ha pedig Arsenal utánpótlás,akkor itt van pár kép az Arsenal akadémiájáról (http://www.dailymail.co.uk/sport/gallery-1004015/Graham-Chadwicks-exclusive-look-Arsene-Wengers-talent-factory.html)

Szólj hozzá