Az Arsenal 18 éves tehetségét letartóztatták kora reggel, amikor az autójával szabálysértést követett el.

Emmanuel-Thomas gyorsan hajtott és egy igazoltatáskor nem állt meg a 100 000 fontos Mercedes McLarenjével.

Az igazoltatáskor a rendőrök betörték az autója hátsó ablakát, ezzel inspirálva a JET-et a járműból való kiszállásra. 

Egyedül volt a kocsiban és ideiglenes jogosítvánnyal ült a volán mögé.

Őrizetbe vették az esetet követően, azóta már kiengedték. Február 12-én lesz bírósági tárgyalása. Valószínűleg bűnösnek lesz nyilvánítva, 2 szabály megszegéséért akár letöltendő büntetést is kaphat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
:gulp: Hoppá. Ez cink.
Amúgy tudtommal 18 évesen az ember felnőttnek számít és már nem a szülei gondozásában él. Azt csinál amit akar. Ha nekem lenne annyi pénzem tuti vennéék én is egy hasonló autót azt menőznék vele. Biztos sok csajom lenne. 🧀 🧀 Mondjuk azért ezt a magatartást elitéle, hogy nem állt meg. Gondolom ment vagy 200-al.
14 éve
Törölt felhasználó
Egy visszafogott teljesítmény és egy ilyen hülye incidens után ne írjuk már le a srácot... Én tavaly végig követtem és lenyűgöző volt minden meccsen. Be kell érnie a feje lágyának és minden jó lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
A fene azt a kulák száját! :D
14 éve
@barczibalazs: Majd biztos a szülők vették neki az autót. Ő vette saját magának, abból amit megkeresett, 18 évesen nehogy már szülők korlátozzák mit vesz magának.
14 éve
Törölt felhasználó
Minek ennek ilyen verda? ideiglenes a jogsija vagyis gondolom max 1-2 hónapja van neki meg. Erre aláraknak az agyalágyult szülei egy mclaren-t. Hát az ilyen szülőt is bevágnám a sittre a gyerek mellé. Amúgy hogy lehet ekkora paraszt h nem áll meg? 1 napi fizujából kicsengette vna a büntetést. Ennél jobban már csak Bendtner vezet jobban! nézzetek csak utána h hogyan törte össze anno az Aston Martin-ját. mindkettőnek inkább a pályán kéne nagylegénynek lenni és focizni!

Szólj hozzá