Jay Emmanuel-Thomas mögött egy eseménydús idény áll: a rendkívül sokoldalú játékos decemberben hosszabbított az Ágyúsokkal, debütált az FA-kupában, illetve megjárta a másodosztályú Blackpool, valamint a Doncaster Rovers alakulatát is.

"Az első kölcsönben töltött időszakom még csak kóstoló volt nekem. Néha a középpályán játszottam, néha a jobbon, néha a balon."

"A második állomásomon már minden jobban alakult, hisz többet játszhattam elől. 5 gólt szereztem, s eléggé ment a játék, ezt szeretném fenntartani."

"Egy nagyszerű klubnál szerepelhettem, ahol igazán jó focit játszanak, hasonlót, mint az Arsenalnál, így minden megfelelően alakult számomra. Természetesen az Ágyúsok nagyobb tempón játszanak, rövidebb és élesebb megoldásokat alkalmaznak, de észlelhetőek voltak bizonyos stílusjegyek a játékukon."

Emmanuel Thomas a kölcsönben eltöltött időszakai után pár szót a jövőjéről is ejtett.

"Jó idényt zártam, remélhetőleg így tudom majd folytatni a következő szezonban. Lesz most egy kis szünetem, aztán visszatérek az előszezonra, ahol fontos a teljesítményem, hisz ez az időszak nagy különbséget hozhat a pályafutásomban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
Maradjon csak ott. Játszania kell folyamatosan.

(Nem kötekedés képpen, de róla csak ez a pixeles kép van? Jó tudom minden kép pixelekből, de ezen túl nagyok azok a pixelek. Amúgy nem mintha olyan túl sok kép lenne róla csak úgy megjegyeztem.)
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is jó idényt zárt láttam tőle sok szép gól
és jó lenne ha még 1 szezont eltöltene a Doncaster Rovers -nél vagy csak 1felet

Szólj hozzá