A Mirror Football jelentései szerint a német rekordbajnok Bayern München, az Arsenal svájci játékosa, Philippe Senderos iránt érdeklődik.

A bajor gárda együtteséből hosszú időre kidőlt Breno, és a vezetők a 24 éves svájcit szemelték ki a brazil védő pótlására.

Senderos nagyon keveset játszik a londoni csapatban, és az előző szezont is kölcsönben a Milanban töltötte, ahol nem tudott megragadni, így az idény végén visszatért Arsene Wenger csapatához.

Állítólag a télen a Bayern egy 1.5 millió eurós ajánlatot is fog tenni a védőért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

14 éve
Törölt felhasználó
Tudtommal az Eurosport2 szerdán a Chelsea meccset fogja közvetíteni 20:45-től, majd 22:45-től felvételről az Arsenal meccset.
14 éve
Törölt felhasználó
Hála istennek !!!! 1.5millio kevés érte viszont...4-5millát lehetne kérni...ezt ugy várom mint egy uj csatárt! :)
14 éve
Törölt felhasználó
A szabályzat még szerencse, h elvként működik!Attól mert vki kimondja, h "szar" az még annyira nem nagy dolog.De ha vki nyávog és igénytelenül csúnyán beszél szidja a csapatot vagy mást, nah az már télleg BANN!Énis kiírom sokszor de még sem szólnak rám mivel hülyeség lenne ezért bannolni.És nem lehet azt mondani, h a szerkeztőkre nem vonatkozik a szabályzat.
14 éve
Törölt felhasználó
Szerdán milyen meccset mutat az Eu2 ? Mert még nincs rajta a Tv- műsor oldalakon. Csak az van, hogy holnap a Mu meccset mutatja. De szerintem a Spurs-City meccset mutatja szerdán. Az kicsit érdekesebb mint egy Arsenal-Burnley
14 éve
Törölt felhasználó
na mind1, részemről lezárva, ha valamit akarsz még hozzáfűzni, pls privát üzenetben tedd

Szólj hozzá