Arsene Wenger bővítette azt a listát, amelyen a kiszemeltjei vannak a csatárposztra. Van Persie hosszútávú sérülése miatt szükség van egy támadóra, a holland ugyanis a szezon nagy részét kihagyja várhatóan.

A West Ham csatárát, Carlton Colet már régebb óta figyeli Wenger, és most felmerült (újra) David Villa és Edin Dzeko neve.

A Valencia csatára, Villa korábban már átigazolhatott volna Angliába, de spanyol érdeklődők is vannak, mint például a Barcelona és a Real Madrid.

Villa állítja, hogy hűséges a Valenciához, de a hispán klub nehéz pénzügyi helyzete miatt megválni kényszerülhet sztárjaitól. A játékos ára körülbelül 30 millió Ł lehet.

Múlt kedden Dzeko került refelktorfénybe, és be is talált a Manchester United elleni BL-csoportmeccsen, igaz, a Wolfsburg így is kikapott 3-1-re. Az Arsenal érte is ajánlatot tehet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

14 éve
Törölt felhasználó
Arsenalboy, ha véleményt írsz az oldalról, előtte tanulj meg írni! Mert hát jól megfogalmazva egy vélemény, ok. Na de tele helyesírási hibákkal már egy nagy vicc és csak röhögnek rajtad. Nem kötelező ezt az oldalt látogatni ha nem tetszik, de ahogy látom elég gyakran nézed az oldalt ha már kommenteket írsz...


Amúgy ez a 20 millió kicsit tényleg sok így egy alapos átgondolás után. A hollandok nem olyan gazdagok, hogy csak zsebből kifizessenek egy játékostért 20 millát.
14 éve
arsenalboy! Először is, köszönjük az észrevételed! Mint ahogy a többi magyarországi Arsenallal foglalkozó weboldal, nekünk sincsen közvetlen hírforrásunk a csapattal kapcsolatban, így abból élünk, amit a külföldi sajtóorgánumok kiadnak. Az, hogy ez most kacsa, liba, esetleg pulyka, mindenki döntse el magában, ugyanakkor szakmai mulasztást követtünk volna el, ha nem számolunk be ilyen kaliberű hírről, mint ez.
Volt szerencsém végig "tudósítani" a nasris, illetve arshavinos átigazolási pletykákat, azok is egy ilyesfajta hírrel kezdődtek, mint ez itt.
Továbbá: bár mi nem olyan szintekben gondolkozunk, mint te, valóban az a célunk, hogy az oldalt minden téren jobbá tegyük. A célunk azonban korántsem az, hogy a konkurenciát utasítsuk magunk mögé, hanem a magyar Arsenal-szurkolóért, a magyar közösségért tegyünk egyre jobb munkát. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Dudu fél lába többet ér, mint 1-2 felfújt 17 éves médiasztár.. Dudu már tett le az asztalra, sajnálatos sérülése volt. ha ő formába lendül úgy termeli majd a gólokat, hogy pislogunk majd mint hal a szatyorban.. Villanál olcsóbb játékos is van.. egy 20 millát talán megérne, többet semmiképp!! én Chamakh-t is támogatom :)
14 éve
Törölt felhasználó
Hát jó lenne, de Wenger nem fog érte 30 millát adni.
Addig amíg nálunk a 17 millió rekord összeg ilyenekről ne is állmodozzunk.... :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
jó, sztem nem úgy értette, egy a lényeg, Dudunak maradnia kell!!!

Szólj hozzá