Arsene Wenger úgy gondolja, hogy az Afrikai Nemzetek Kupája hatását majd inkább csak a torna lebonyolítása utáni időszakban lehet érezni, nem pedig januárban.

Az Arsenal két játékost elveszít, Alex Song és Emmanuel Eboue is a saját válogatottjáért küzd majd.

Sok Premier League-csapatból távoznak kulcsemberek, így sokan azt tarják, hogy a januári hónap döntő lehet a bajnoki cím szempontjából. Wenger nem így véli, hanem úgy, hogy a torna utáni időszak sokkal nehezebb lesz.

A januári időszak nem káros a Premier Leaguere nézve, mivel abban a hónapban csak három meccs lesz. A játékosok hiányát így kevésbé lehet megérezni.

Sok múlik azon, hogy mikor térnek egyáltalán vissza. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy milyen állapotban.

Az fantasztikus, ha a visszatéréskor minden rendben vele, de láttam már olyat is, hogy egy adott idényben már nem lehetett számítani a játékos szolgálataira.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
Lehet h becsületes, de ezért nem adnak kupákat évvégén!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem Wenger nem tesz ilyet, mert ő becsületes, bárcsak az lenne a többi edző is pl. Ancelotti vagy Ferguson.
14 éve
Törölt felhasználó
épp ezt akartam mondani gonka!! sztem lehetne ezzel taktikázni.. korábban a mu és a cseszki is csinált ilyet Rinyagéppel és Drogbával.. szal meg lehetne ezt csinálni, csak Wengerben sajnos nincs annyi bátorság h ezt bevállalja..
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem meg lazán megcsinálhatnánk azt amit a chelsea...PONT MOST az ANK elott sérul meg nekik Kalou meg Essien....hát micsoda véletlen
Wenger helyébe a hónap végén azt mondanám hogy Song is megsérult,2 hetet untig elég lenne mondania és ezért nem engedné el
mondjuk a portsmouth elleni meccs elott-után "sérulne le"
igy pihenne is 2 hetet...boltont,Evertont nélkule is elverjuk
de ezt most komolyan gondoltam...100% hogy a chelsea is csak taktikázik
GOO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát vészesnek vészes lesz,de hátha a kis Deni tudja majd valamennyire pótolni Songot, ha igen nem leszünk nagy gondban,mert addigra már Bendő is visszatér és még sok jó játékos.

Szólj hozzá