Ahogyan a hét elején várható volt, Bacary Sagna felépült a bokasérüléséből, és játszhat a szombati Stoke elleni meccsen, a 100. Emirates-beli meccsen, ugyanakkor Theo Walcott egy apró térdínprobléma miatt nem lehet a pályán.

Robin van Persie, és Kieran Gibbs, mint a csapat hosszútávú sérültjei nincsenek bevethető állapotban, és ugyanez a sors jutott Alex Songra is, aki az ötödik sárga lapját kapta a Manchester City elleni meccsen tegnap, így ennek értelmében a Stoke City ellen nem léphet pályára.

"Sagna valóban sérült volt, de elvileg bevehető lesz. Sajnos Theo Walcottal kapcsolatban rossz híreim vannak, ő sérült, de csak egy enyhe térdínbajjal állunk szemben. Egyelőre Bendtner, Diaby és Clichy sem térhetnek vissza. Song az ötödik sárga lapja miatt kényszerül pihenőre." - mondta Wenger.

A francia mester kicsit kitért van Persire és Gibbsre is:

"Kieran jól van. Beszéltem vele telefonon, és minden rendben tűnt. Robint még nem sikerült elérnem, de úgy értesültem, hogy a műtéte nagyon jól ment. Valóban volt egy kis zavar mostanában a sérültjeinkkel kapcsolatban, de a műtét alatt minden rendben zajlott."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
A tököm teli van már ezekkel a ki*aszott sérültekkel! Komolyan nem igaz! Hiába van vagy 5 csatárunk alapból, szezonközbe úgyis csak 3 esetleg ha minden jó akkor 4 fog AW rendelkezésére állni! Szal nem igaz ami itt megy komolyan, és ebben nagyon is ludas az orvosi stáb, évek óta ez megy, emiatt (is) vagyunk trófea nélkül az utóbbi 4 évben!

Nem mellesleg nagyon kéne egy jó formában lévő Walcott a csapatba, RvPről meg már nem is beszélek, + ott van Bendtner,Clichy,Diaby... A fenébe már...
14 éve
Törölt felhasználó
Vitaminokat meg kokszot a srácoknak mert nagyon sérülékenyek vagyunk:D:D:D
14 éve
Szerintem az nem lehet meglepetés, hogy Senderos távozni akar, ez lett volna a legjobb megoldás már a nyáron ,de valami miatt Wenger nem engedte el. Szóval inkább védőt igazolnék, mintsem csatárt. A nyáron, mikor Mikael szerződése lejár, és eltép az MLS-be, na akkor kell Nordtveitot visszahozni:D
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott...szinte már meg sem lep a hír. Szegényre rájár a rúd. Song egyértelműen hiányozni fog. Senderos-t el kell engedni, de én azon sem lepődnék meg ha Silvestre-t is eladná Wenger, mert tegnap se volt valami jó, lassú és ha valaki sérült akkor úgymond elég kevés védőnek.
14 éve
Törölt felhasználó
A legújabb pletykák szerint az Atlético Madrid bejelentkezett Senderosért. "Állítólag"
Senderos kérte meg Wengert, had igazolhasson el. Akár kölcsönbe, akár végleg.

Szóval szerintem télen fog érkezni egy védő mert Silvestre egymaga csere védőnek kevés.

Szólj hozzá