Samir Nasri egy aprócska mérföldkőhöz érkezett Arsenalos karrierje során: ötvenedszer húzhatta magára az Ágyúsok szerelését a Chelsea ellen, igaz, ünnepelni nem lehetett, mivel a csapat kikapott. A középpályás úgy érzi, még csak most kezdődik igazán a karrierje.

A 22 éves Nasri szezonja rosszul indult, mivel eltört a lába Ausztriában a nyári edzőtáborban. Szerencsére már azóta felépült, és bő egy szezon alatt eljutott az 50. meccséig. Samir hosszútávra tervez, akár 300 fellépés fölé is menne.

Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy itt lehetek, és hogy idáig is sok meccsen játszhattam.

Szeretnék minél többször lehetőséget kapni, 300, vagy akár 400 meccsen is szerepelni. Nagyszerűen érzem magam ennél a klubnál, a város is fantasztikus, és szeretnék egyre többet és többet.

Amíg Nasri lábadozott sérüléséből, addig Arsene Wenger átszoktatta csapatát a 4-3-3-as felállásra. A francia játékmesternek ez a formáció nagyon fekszik, a középpálya bármely pontján be lehet őt vetni. Samir úgy véli, hogy az Arsenal számára is jövedelmező az új taktikai hadrend bevezetése.

A 4-3-3 tökéletes, mert minőségi a keret.

Mindenki többet mutathat így meg magából, már az előző szezon végén is alkalmaztuk a 4-3-3-at, például a Chelsea ellen. Tudok a bal vagy a jobb oldalon játszani, de a középső középpályás szerepköre sem idegen számomra.

Nem izgat, hogy melyik poszton számítanak rám. A jobb oldalon jó, mert előrébb tudok törni, de Marseilleben például középen voltam. Akárhol is játszom, a csapatért teszem.

A védekező középpályás szerepköre is rám van szabva, de inkább azokra a játékosokra bízom ezt a pozíciót, akik szeretnek hátul lenni. Denilson és Alex Song nagyszerű munkát végez itt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
ez nem ide tartozik de van 1 2008/2009-es arsenalos naptáram és ugyebár ma kezdődött meg december és minden hónapban más játékos van a képen oda lapoztam decemberhez és megláttam a képet hogy ki van rajta 1ből ment a kukába tehát oda már nem írok semmit remélem hogy nem hoz nekünk szerencsétlenséget az a nyomi.... aki holnap játszani fog ellenünk valószínűleg....(adebayor van rajta)

a hírhez meg nasri nagyin jó játékos és remélem még sokáig marad 1-2 meccset láttam a Marseille-be játszani és már akkor nagyon tetszett a játéka és megszerettem és szerintem mióta itt van azóta sem lehet rá nagyon panasz remélem mostmár nem nagyon fogja zavarni a sérülés ahogy eddig és egy 100%-os nasrit látunk majd aki lövi a gólokat és adja a gólpasszokat...!!! :) :) :) ;) ;) ;) %-P ;-P és egyetértek vele hogy nagyszerű ágyúsnak lenni ;) ;) ;) ;) ;) remélem 1szer én is az leszek ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Én szeretném, ha Nasri és Walcott utazna holnap! Egy ilyen kezdőt szeretnék:

Mannone - Gilbert, Senderos, Silvestre, Traore - Ramsey, Eastmond, Merida - Walcott, Watt, Vela

Hoyte a kezdőben? A Brightonnál van kölcsönben.
14 éve
Törölt felhasználó
Ilyet várok holnap. Kezdők.


Mannone

Gilbert, Senderos, Silvestre, G.Hoyte
Eastmond
Watt Ramsey Coquelin Merida
Vela


14 éve
Törölt felhasználó
Nasri nagyon jó kár h ojan mint Rosicky meg kár h Rosi is fojton sérült..:S
14 éve
Törölt felhasználó
nem lettél tiltva, csak valami probléma lehetett az oldalon.. ;)

Szólj hozzá