A 40 éves holland ex-Ágyús már a múltban többször is hangoztatta, hogy szívesen csatlakozna Arsene Wenger személyzetéhez.

Az egykoron az Interben és az Ajaxban is megforduló támadó nem szeretne klubedző lenni, sokkal inkább egy személyzet tagja lenne, aki a klubmenedzser munkáját segíti.

Egy angol csapatnak akarok dolgozni
- mondta Bergkamp.

Nem edzőként, sokkal inkább egy személyzeti tagként, aki főleg a csatárokkal dolgozik.

Egy edzőnek napi 24 órát kell dolgoznia, és ez nekem még nem menne. Egy edzőnek figyelnie kell a hazai meccseket, utazni és megfigyelni az ellenfél meccseit, edzéseket tartani. Erre még nem állok készen
-fejezte be. 

Bergkamp az Arsenalban 1995 és 2006 között 393 bajnoki meccsen 106-szor volt eredményes. Visszavonulására 2006-ban került sor.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon örülnék ha visszatérne mint edző.Sokat tanulhatnak tőle a csatárjaink :coolsmile:
14 éve
Törölt felhasználó
Nem fizikailag nem bírja/bírná az edzőséget, hanem még nem érzi magát felkészültnek, még sokat kell tanulnia. Mint szokták mondani a tapasztalat korral jár.
Az meg hogy repülni nem szeret és nem is szokott, játékos edzőként tök mind1. Ha majd menedzser akar lenni, akkor lesz nehézkes az ellenfél csapatok megfigyelése, mert több idejét elveszi az autózgatás. Viszont ahogy játékosként is megoldották, úgy így is menni fog ;)
14 éve
Törölt felhasználó
úgy tudom hogy még mindig játszik,vagy nemrég hagyhatta abba,tudom h erre a célra is van a wiki de nem nézek most utána :D
14 éve
Törölt felhasználó
Vik akkor bocs semmi csak azt hittem hogy nem akar edző lenni mert azt mondta hogy az neki sok lenne........ de csak még..... de szerintem amúgy se lesz edző ha most nem bírja később végképp nem fogja..
14 éve
Törölt felhasználó
Kedvenc játékosom, szóval jöhetne az edzői stábba. 🧀

Szólj hozzá