Andrey Arshavin elismeri, hogy kemény feladat hozzászokni a londoni élethez, de fontosabb neki a klubja, a rajongók.

A 28 éves orosz játékmester 16,9 millió fontért érkezett a Zenit St. Petersburg csapatától.

Az Arsenal 23-asa könnyen a rajongók kedvence lett Londonban, és elismerte, mostmár minden javul a korábbihoz képest.

Még mindig nehéz a költözés. De ez egyre jobb és jobb lesz. Amikor a családod melletted van, jó érzéssel tölt el, mert mindennap láthatom a feleségem és a gyermekem. De ez egyfajta extra problémát jelent, mert folyamatosan támogatnod kell őket.

-nyilatkozta Arshavin.

Sokat segítettek a beilleszkedésben. Kedvelem az itteni futballt és a Premier Leaguet

Szeretem Londont, de nagyon csendes. Az emberek meglepődnek, mikor azt mondom, lassú az élet Angliában. Minden teljesen más, mint Oroszországban. Ha mondjuk kívülről figyeled, gyorsnak tűnik minden, de amikor itt élsz nap mint nap, rájössz, nagyon lassú.

Szeretek itt dolgozni, mert nincs semmi problémám, és kevesen ismernek fel. Könnyen el tudok lazulni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
A szpörsznek most kijött a lépés, ennyi...vagyis inkább Defoe-nak.
Egy sovány 1-0-ért meg egy 9-1-ért is csak 3 pont jár.
Tegnap nem sikerült. Látszott a válogatott játékosokon a fáradtság. Arshavin szerintem meg még fél lábbal Szlovéniában volt és a vesztes play off hatása alatt volt.
Hétvégén le kell győzni a cselzit. Én nagyon tudnék örülni az 1-0-nak. 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen azt kell mondanom, hogy hiányzik valami ebből a csapatból ez a vereség olyan volt, amit mi csesztünk el nem a bíró(Manchester United ellen), mert a játékosok fel fogása borzasztó mintha unnák az egészet és leszarják a meccset, amikor nem kéne.Ez a fiatal csapat hátrány minden meccsen koncentrálni kéne és nem elhülyéskedni, ha sok kis csapat ellen ezt tesszük nincs esélyünk a bajnoki címre hihetetlen mit kell tűrnie a szurkolóknak mi ki állunk mellettük erre el flegmáskodják a meccseket.Nem éreztem egyik Arsenal játékoson sem hogy küzdene, amit megérzek a Chelsea, a barca még a pool játékosain a küzdeni akarást, ami hiányzik belőlünk és ez szörnyen fáj nekem, hogy nem vagyunk képesek küzdeni csak passzolgatnak ide-oda meg futnak ide-oda de ezen kivűl semmit sem tesznek meg a győzelemért a régi Arsenalban ez meg volt, már az elején látszott a csapaton, hogy ma győzni akarnak és ez általában sikerült is nekik, ha a mostani játékosaink és elgondolkodnának hogyhogy kéne küzdeni és hogy valóban akarunk-e nyerni kupákat, mert ha nem akkor játszhatunk úgy, mint most és akkor nem nyerünk kupákat és ne is csodálkozunk ezen, mert ez a csapat nem fog elérni semmit, hacsak nem valami változás lesz és minden meccset komolyan veszünk még egy "kis" csapat ellen is.Remélem meg fog változni ez a hozzá állás és akkor lehet esélyünk az összes kupára, mert ha nyerni akarnak a fiúk nyernek is.Ha továbbra sem fog látszani rajtuk a tűz akkor én kidobnám azokat a játékosokat akin látom ezt, tök mindegy, hogy az Fabregas vagy Arshavin, ha nem akarnak győzni ne legyenek itt és húzzanak el a büdös fa..-ba.Ennek a csapatnak csak olyan játékosokra van szüksége akik a csapatért küzdenek és most ebből elég kevesen vannak a csapatban.Go gunners!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Ott a pont ericesc! ;-P ;-P ;-PAz a lényeg, h minden győzelem 3 pontot ér!Ha meg ez nem lenne elég, mi 3-0 ra vertük a Spurst! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Már nem azért,de a Spurs 9 gólja is csak 3 pontot ért!
14 éve
Törölt felhasználó
Másrészt. Miért lenne szégyen ez a vereség ? Úgy tudom, hogy ez a Sunderland megverte a Liverpoolt, és a Mu nagy nehezen kihozott egy döntetlent. .

Szóval miért lenne ez szégyen amikor a nagy négyesből 3 man nem tudták legyőzni őket. 21 gólt rugtak és 19 et kaptak. És azért az a 21 lőtt gól elég sok.

Szólj hozzá