Franciaország érdekes körülmények között jutott ki a világbajnokságra, de Arsene Wenger már a múltról beszél, ahol szintén voltak furcsa esetek. Diego Maradona ugyebár az 1986-os vb-n kézzel ütötte be a labdát a kapuba, a gólt megadták. Az argentin csapat így elődöntős lett.

Maradona az esetről csak annyit mondott, hogy ez 'Isten keze' volt, de Wenger úgy véli, ez maga volt az 'Ördög keze'. Az argentinokról még annyit, hogy később a világabajnoki döntőig meneteltek, és azt is megnyerték.

Wenger elmondta, hogy szerinte Henry és Maradona kezezését megfigyelve van köztük hasonlóság.

Mindig azt mondom, hogy Maradona gólja nem 'Isten keze' volt, hanem az 'Ördög keze'.

Soha nem fogom elfogadni, ami akkor történt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Maradona egy pöccccs !!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Haspy a szemét alattomos ember azt akartam írni csak egész héten teljesen elvagyom havazva fizika, töri, kémia, jövő héten meg matek dogozat úgyhogy nem vagyok mostanság ép
14 éve
Törölt felhasználó
úndorító volt azota is nagy aza arca de fociban császár volt persze csak Berkamp után:D
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem sose volt szimpatikus Maradona. Eléggé szomorú hogy a bíró nem vette észre akkor az esetet.
14 éve
Törölt felhasználó
túré5 - Maradona egy szemét alattomos játékos volt de el kell ismreni a fociban zseni volt !
- ez a mondatod egy nagy kalap szar:D te aztán értesz hozzá összetett mondatod első fele hülyeség a második meg igaz de teljesen üti az elsőt...:D maradona jobb játékos volt mint 10 fabregas vagy 10 lampard kb vagy 5 messi vagy sorolhatnám messinek is volt ilyen gólja abbol mért nem volt ekkora zavar? hát kitudja ... majd rend lessz és béke ha leváltják platinit és vmi máltai lessz a vezér akinek semmi köze a nagyokhoz... :P :P vagy ha bevezetik a videóbirót legalább a nagy eseményeken (Bl, El, vb, eb,....)

Szólj hozzá