Arsene Wenger elmondta, hogy nem nagy rajongója az újfajta placenta-kezelésnek, amelynek Robin van Persie aláveti magát Szerbiában.

A holland csatár részleges bokaszalag-szakadást szenvedett az olaszok elleni barátságos válogatott mérkőzésen, és a lábára kap egy jó adag méhlepényt. Állítólag ez sokat segít, de Wenger elég szkeptikusnak tűnik.

"Nem vagyok a rajongója ennek a kezelési módnak. Az viszont igaz, hogy orvos sem vagyok."

"Láttam már sok furcsa kezelést. Már könyvet is írhatnék róluk, annyit."

"Mindenki szabadon dönthet a sorsáról, mindenkit úgy kezelnek, ahogy az egyén akarja. Ha valaki megsérül nálunk, az rendszerint hazautazik, hogy kikúrálják."

"Robin is ilyen. Hollandiában tölti a legtöbb időt, mert ott érzi magát a legjobban."

"Először azt a hírt kaptam, hogy az egész szezon ki kell hagynia. Aztán megnyugodtam, mivel kiderült, hogy 4-6 hét lesz az az idő, amelyet a partvonalon túl tölt. Pesszimisták vagyunk, ezért hat héttel számolunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
mind1 hogy csak minél előbb térjen vissza!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Eduardo nem rossz játékos. Nézzétek, hogy a Zágrábban 106 meccsen 73 gólt lőtt ami hatalmas arány. Ott állandó kezdő volt. Most is kb 8-9 meccsen lesz folyamatosan kezdő amíg Robin nem épül fel és hát addig bőven belejöhet a gólgyártásba. Nem kell alábecsülni. Még nem mutathatta meg, hogy mit tud mert hát a lábtörés miatt nem tudta. De most itt az alkalom. Bízni kell benne és nem fogunk csalódni.

A válogatott meccsen lőtt 2 gólt, ami még nagyobb önbizalmat ad neki. Azért jó lenne ha lőne holnap egy mesterhármast, de ha gólt lőne már örülnék.
14 éve
Törölt felhasználó
Dudu sztem nagyon jó lesz!! Legalábbis bízok benne!
14 éve
Törölt felhasználó
Bárcsak azt mondhatnánk, hogy kelj fel és járj és meg is gyógyulna Robin :) Vagy, hogy Egy ketto haom jarj és fuss :D
14 éve
Törölt felhasználó
Biztos azért van Hollandiában, mert a holland méhlepény a legjobb.Remélem minél hamarabb visszatér vagy hanem Dudunak jól kell pótolnia.

Szólj hozzá