A Liverpool jelenleg a Premier Liga hetedik helyén áll, míg a Bajnokok Ligájában harmadik a csoportjában, így könnyen meglehet, hogy az Európa-ligában fogja folytatni az idei európai vitézkedését.

Az enyhén szólva visszafogott teljesítmény oka az lehet, hogy a gárda két alapembere, Steven Gerrard és Fernando Torres sérülések miatt kénytelen sokat kihagyni.

Ha Rafa Benítez a jövőben is a Vörösök menedzsere szeretne lenni, akkor sürgősen tennie kell valamit, nehogy lemaradjon a csapata a BL-szereplést érő bajnoki pozíciók egyikéről.

A javulás kulcsa talán az lehet, hogy a januári átigazolási időszak megerősíti a keretét a Liverpool, s sajtóértesülések szerint már kiszemeltje is van a Mersey-parti alakulatnak...

Az állítólagos célpont pedig nem más, mint az Ágyúsok brazil születésű támadója, Eduardo da Silva, aki az Arsenal-rajongók egyik nagy kedvence.

A 26 éves gólvágó, akiért a hírek szerint 10 millió font körüli összeget kínálnának a Vörösök, a tavalyi szezon második felében egy nagyon komoly sérülés után tért vissza az észak-londoni együttesbe, ám azóta több kisebb problémával meg kellett küzdenie, s ez az idény eddig nem alaklt számára túl jól, annak ellenére, hogy az Ágyúsok nagyszerűen teljesítenek augusztus óta néhány kisebb kisiklást leszámítva.

Azonban Eduardo számára áttörést okozhat az, hogy Nicklas Bendtner és immáron Robin van Persie sincsen bevethető állapotban, így az Arsenal elkövetkező összecsapásain minden bizonnyal kezdeni fog, s ez jó esélyt jelent majd számára.

Ha tehát formába lendül az Ágyúsok 9-ese, akkor az egy magabiztos mozdulattal áthúzhatja a Liverpool terveit, de különben sem valószínű, hogy Arséne Wenger elengedné őt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Én az áron egyáltalán nem is gondolkozok mert tuti nem megy a Poolba.Főleg így hogy most itt a lehetőség előtte (valószínűleg kezd az elkövetkezendő jópár meccsen) itt fog maradni.
14 éve
Törölt felhasználó
Ez akkora pletyka, h mikor elöször elolvastam majd szétröhögtem magamat. Wenger biztos nem adja el, Dudu meg biztos nem akar menni, mert nem mond olyanokat, mint Senderos, h menni szeretne, ő spontán csak vár a sorára, ami most eljött!
14 éve
Törölt felhasználó
Ez hülyeség szerintem.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez az év legnagyobb kamuja háháháhá :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Hát erre szerintem nincs esély! Jó lenne már ha Dudu meg formába lendülne végre, mert így, hogy nincs van Persie, neki és Arshavinnak mostmár minden meccsen nagyon jól kell muzsikálnia!

Szólj hozzá