Adebayor elmondta, hogy tiszteli Arsene Wengert, aki a Monacotól hozta az Arsenalhoz és nevelte nagy játékossá.

"Tisztelem Arsene Wengert és én mindig tartani fogom ezt a tiszteletet Arsennel szemben. -ő az, aki azzá tett ami most vagyok."

"Meg akarom mutatni, hogy mit tanított nekem azalatt a három év alatt, amikor ott játszottam és ez az egy dolog, ami a szemem előtt fog lebegni a jövő hónapban (az Arsenal elleni meccsen)."

Aztán Ade beszélt az utóbbi Arsenal elleni balhéjáról is:

"Ami utólag történt, az elmúlt. Elmondtam mindenkinek, hogy sajnálom a történteket. Hibáztam. Mindannyian hibázunk, aztán jóvá tesszük a dolgokat. Nem fog megtörténni újra."

"Évekig az Arsenalnál voltam, de már nem éreztem semmt irántuk. Van sok szép emlékem az ott eltöltött időről. Jó érzés lesz ellenük játszani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
tomco! nem értek egyet veled mert a city legutobbi 5 meccsén x-elt igaz h voltak hiányzok de a teljes csapatnak se sikerült megverni a burnley-t.ez a city még nem jó csapat.majd csak jövöre lesznek jók mert addigra összeszoknak.ugyanaz van velük mint a retkes cselzivel 2003-2004-
ben.kapja be az összes olajkutas arab buzeráns
14 éve
Törölt felhasználó
egyébként ha adebayor ugy ünnepelte volna golját h sehogy hanem átkullogott volna a térfélre akkor most ugy beszélne mindenki róla h egy nagy ember, de hát nem így lett sajnálatos módon...
14 éve
Törölt felhasználó
jolmondod:D küszöbmajom:D :coolsmile:
14 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ezt vártuk, hogy megköszönje Arsenének csak az a meccs nem kellett volna.Am ha a City az A csapatával áll ki akkor megver minket simán (szerintem ezen nem kell mit szépíteni mert úgy sokkal erősebbek) ha nem akkor van esélyünk.
14 éve
Törölt felhasználó
Ennek a küszöbmajomnak feltűnési viszketegsége van!!!
Hé Ade! Gyógyszert szedsz rá?????????????

Szólj hozzá