Emmanuel Adebayor már-már meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy nem ő akarta elhagyni az Arsenalt a nyár folyamán.

Mint ismert: a togói játékos az idei szezont már nem az ágyúsokkal, hanem a Manchester City játékosaként kezdte meg, ahol eddig kilenc gólt rúgott a bajnokságban.

Az Arsenal az idén még játszani fog bajnokit a Manchester Cityvel, ami feltehetőleg nem lesz kellemes élmény Adebayor számára azok után, hogy az őszi mérkőzésen a gólörömével inzultálta az ágyúsok szurkolóit - ezt pedig ő maga is tudja.

"Az a kilencven perc maga lesz a pokol. A szurkolók folyamatosan ki fognak fütyülni, mert egész egyszerűen nem értik, hogy miért hagytam ott az Arsenalt." - mondta a játékos a Canal Plusnak.

"Úgy gondolják, hogy én vagyok a rossz fiú. Valóban nem kellett volna úgy ünnepelnem ősszel a gólom után, de mindannyian emberek vagyunk. Hibáztam, de ez mindenkire elmondható, nem igaz?"

Adebayor ezek után arra is kitért, hogy egyáltalán nem volt tervében elhagyni a csapatot.

"Arséne Wenger nem mondhatja azt, hogy én akartam távozni. Tulajdonképpen ő volt az, aki nem akart többé a csapatnál látni, ezt ő sem tagadhatja." - folytatta.

"Nagyon tisztelem őt, de tényleg bántó, hogy az emberek ezek alapján azt gondolják, hogy csak a pénzért hagytam őket ott. Ha tényleg távozni akartam volna, akkor már két évvel ezelőtt is leléphettem volna a Barcelonához vagy a Milanhoz."

"Azt is olvastam, hogy én voltam a bajkeverő az öltözőben. Ez egyszerűen hihetetlen. Őszintén szeretném tudni, hogy van-e egyetlen egy olyan játékos az Arsenalnál, aki a szemembe lenne képes mondani, hogy szóltam-e én valakihez is egy rossz szót is az öltözőben? Ilyen nem történt az életemben, ezt biztosan állíthatom." - emlékezett vissza Adebayor.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem illett a csapatba a lomhaságával.
Kicsit sem nagyképű, Barcelona, Milan. A Barcába kurvára nem kellenél te egoista majom. MAradj csak a cityben az arabok pénzével együtt!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Gazidisből ki is nézném, és ezt a legnagyobb jóindulattal mondom. Örülnék neki!
14 éve
Törölt felhasználó
off: Ha már csatárok,akkor olvastam egy érdekes dailymail-es hírt miszerint a Gaizidis a napokban aláíratott egy 4 éves szerződést Chamakh-kal! A forrás nem a legmegbízhatóbb,de gondoltam vkit érdekel!

ui.:Korábban szóba hoztak minket a Sevilla fiatal argentin hátvédjével Fazio-val,nem lennék megsértődve,ha leigazolnánk őt is!Bár ebben az idényben mindössze 180 percet kapott a Sevilla első csapatában!
14 éve
Törölt felhasználó
Érdekes. Valami mégis változott a csapatnál távozása óta. Több gólt lőttünk, előrébb vagyunk a tabellán. Vajon miért? Jelen pillanatban nem haragszom Adebayorra, de reméle kifütyülik majd a meccsen.
14 éve
Törölt felhasználó
""Az a kilencven perc maga lesz a pokol. A szurkolók folyamatosan ki fognak fütyülni, mert egész egyszerűen nem értik, hogy miért hagytam ott az Arsenalt.""

Ebben biztos lehet!



""Arséne Wenger nem mondhatja azt, hogy én akartam távozni. Tulajdonképpen ő volt az, aki nem akart többé a csapatnál látni, ezt ő sem tagadhatja.""

Ez meg egy eléggé érdekes nyilatkozat!

Szólj hozzá