A 26 éves csatár szerint idén a csapata jobb lesz, mint Arsene Wenger együttese.

Adebayornak idén nem igazán megy a játék Roberto Mancini együttesében, mert az olasz mester inkább Carlos Teveznek szavaz bizalmat. A togói támadó majdnem elhagyta a manchesterieket, miután azok bejelentették, hogy megszerezték az Intertől Mario Balotellit.

Adebayor aztán mégiscsak bekerült a City 25 fős keretébe. Az Arsenalban is megfordult csatár szerint a Manchester City már most nagyobb csapat, mint az Arsenal.

"Igen, így gondolom. A nagyszerű új játékosainkkal mindenünk megvan ahhoz, hogy történelmet írjunk."

"Minden arról szól, hogy milyen eredményeket érünk el. Ha megnyerünk tíz meccset zsinórban, akkor már joggal sorolhatnak minket az Arsenal fölé."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

14 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz képest,hogy annyira menni akart,és kiakarták rúgni onnan, nagy az arc. De a city(szándékosan kis betűvel)egyértelműen jobb csapat!! Ezt bizonyította is egy EL csoportkörbe kerüléssel!:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
Istenem egyaltalan nem tudom, hogy mi ertelme ennek? Szepen lassan teljesen elassa magat az Arsenal szurkolok szemeben! Mindenki tudja, meg o is, hogy elkurta a karrierjet, de ez akkor is szanalmas amit csinal!
14 éve
Törölt felhasználó
egy csapatot az eredményei igazolnak. két bajnoki címmel és egy KEK győzelemmel nem hinném hogy nagyobb klub lenne! azért Adebayornak nem ártott volna ha utánanéz ezeknek a dolgoknak! történelmet meg biztos hogy nem írnak , maximum egy történetet hogy :"milliókat költöttünk mégse nyertünk semmit!" ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Nem gondolnám,hogy a city nagyobb csapat.Most sokat erősödött,habár az eredményét nézzük a city-nek sunderland-city 1-0.Adebayornak nincs igaza.
14 éve
Törölt felhasználó
am a nagy méltóságos majombajor majd akkor dumáljon,ha Cesc-Captain magasba emeli a PL-trófeát:P:D
a Xiti meg 8.lesz..:P

Szólj hozzá