Emmanuel Eboue úgy véli, hogy az Arsenal idén a magasba emelhet egy trófeát, feltéve, ha megmarad az eddig mutatott jó hozzáállás.

Arsene Wenger csapata idén szemkápráztató focit játszik, 10 Premier League-mérkőzésen 32 (!!!) gólt sikerült berámolni az ellenfelek kapujába.

Az Ágyúsok egyre közelebb vannak a továbbjutáshoz a BL-ben az AZ Alkmaar elleni 4-1-es győzelemnek köszönhetően. Eboue joggal reménykedhet a kupasikerben.

Miért ne nyerhetnénk valamit? A csapatunk magabiztos.

Hinnünk kell magunkban, mikor játszunk. Örülünk, ha pályára léphetünk, remélem, hogy megmarad a jó formánk, és a meccseket is nyerjük majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem idén tényleg nyerünk vmit.
15 éve
Törölt felhasználó
nem tom ti hogy vagytok vele, de személy szerint nekem jobban tetszett a tegnapi teljesítménye Sagna-énál, szerintem ő jobb ezen a poszton. jobban cselez, bátrabb, mindent belead, igaz Sagnanak is jók a beadásai, de Eboué sztem jobb ezen a poszton.
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem nem csak remélik, hanem mostmár tesznek is érte, annyi biztos, az utóbbi meccseken csodásan játszunk, és úgylátszik kezdenek felépülni a sérültek gondolok itt Rosickyre és Nasrira, most meg jön majd ugye Traore és Vela is! Jó lesz ez!
15 éve
Törölt felhasználó
Fölösleges azt mondani, hogy remélem nyerünk egy kupát. Ez szerintem egyértelmű, hogy minden csapatag erről ábrándozik, ha meg nem, akkor nem is csapatag. Szóval ez a nyilatkozat csak önbizalmat adhat mindenkinek, hogy a kupa már ne csak álomkép legyen. ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Eboue biztos hisz ebben, mert ő csupa szív játékos.Remélem nyerünk egy kupát legalább.Go gunners.

Szólj hozzá