Robin van Persie még nem tudja, hogyan fog végződni az AZ Alkmaar ellen Bajnokok Ligája mérkőzés. A holland bajnokok két héttel ezelőtt raboltak el az Arsenaltól pontokat a DSB Sradiumban. Ronald Koeman csapata nem nagyon tündököl a H-csoportban, de David de Mendes Silva egyenlítő gólja döntetlen ért az Alkmaarnak.

Az Arsenal, ezen a héten jóvá teheti bukását észak Londonban. Arséne Wenger csapata győzelmet remél az Emirates Stadiumban.

Ez furcsa, mert kiszámíthatatlan módon játszanak.

-nyilatkozta a holland csatár.

A holland FA Kupában döntetlenre álltak egy amatőr csapat ellen, majd csak a hosszabbításban tudtak nyerni. A múlt héten 4-2-re kaptak ki az Ajaxtól, ahol remek első, és szörnyű második félidőt produkáltak.

Tehát igazán nem tudom, mire is számíthatok tőlük. De ha a saját játékunkat játszuk, a saját stadionunkban, a saját rajongóink előtt, akik mindenben támogatnak minket, nagy esélyünk van a győzelemre. Ha így teszünk, alapvetően megfeleltünk magunknak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
meg kell verni őket!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Az Az Alkmaar gyatra formában van és nem szeretném azt visszahallani, hogy ezt a csapatot még a Diósgyőr is elverte volna, vagy ilyesmi. Szóval a győzelem a minimum és a maximum az az alázás. :p
14 éve
Törölt felhasználó
Idegenben azt mondtam nem kötelező nyerni, egy x se a világ vége, de most azt mondom, hogy kutya kötelező nyerni holnap! Szerintem sima meccs lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Az Emiratesben nyerünk és sosem fogunk kikapni hazai pályán csak nyerni.Tehát ez egy sima ügy lesz.Go gunners.
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az Emiratesben meglesznek. Nagyon csalódnék ha hazai pályán sem tudnánk megverni a holland bajnokság regnáló bajnokát ami van Gaal távozása óta sokkal gyengébb

Szólj hozzá