Adebayor nyáron távozott az Arsenaltól. A Manchester City igazolta le őt 25 millió fontért.

Adebayor sok szép évet töltött el az Arsenalban, a 07-08-as szezonban pedig a csapat házi gólkirálya lett a maga 30 góljával. A közönség imádta.

Azonban a 07-08-as szezon után több csapat érdeklődött iránta, Ade közel állt a távozáshoz. Végül maradt. A következő szezonra a teljesítménye visszaesett és volt olyan is, hogy hazai pályán a szurkolók kifütyülték. Adebayort 2009 nyarán nem tudta visszatartani Wenger.

A togói játékos elmondása szerint nem volt nehéz döntenie.

"Az utolsó arsenalos szezonom nagyon nehéz volt, ezért volt olyan könnyű dönteni."

"Néhány szurkoló nem bírta nekem megbocsájtani azt, hogy egy évvel ezelőtt klubok érdeklődtek irántam, de én mit tehettem volna?"

"Két évvel ezelőtt 30 gólt szereztem, de mindez feledésbe merült, mert a szurkolók szerint nem voltam hűséges, amiért a Barcelona és az AC Milan érdeklődött irántam."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

15 éve
Törölt felhasználó
Olyan unszimpatikus 1 játékos gyszerüen megutáltam de mit foglakozik mindig az Arsenalal????? Törödjön a city Uefa kupát érő helyével OSZT kész elment itt hagyta a klubott és pofa súlyba ennyi! Innen láccik ki nagy képű ki nem, k.Toure-semmi rosszat nem mondott a csapatról legalább is nem tudok róla öt tisztelem!
15 éve
Törölt felhasználó
Ezt a seggfejet.Azt nyilatkozta régebben hogy elküldte az Arsenal most meg már azt hogy könnyű volt dönteni.Ez nem normális ember.Össze-vissza beszél.Én a helyébe többet nem nyitnám ki a segglyukamat hogy beszéljek.
15 éve
Törölt felhasználó
Majd azután nyilatkozzon ha a Ligakupában Merida meg Ramsey oktatta a Cityt. :coolsmirk:
15 éve
Törölt felhasználó
Tararodj már a jó édes kurva anyádba Rohadt csoki :shut:
faszom kivan az ilyen gerinctelen emberekkel,elmetél oszt késsz...leszarja mindenki de csak pofázik és pofázik :@
Faszopóóóóó Újpest >:(
15 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, hogy neki miért fontos ez még mindig? Amíg itt volt mindenki szerette és az, hogy egyszer kifütyülték azon túl lehet lépni.Nálunk senki nem foglalkozik már vele.Nyilatkozik is akárki róla?NEM :exclaim:

Szólj hozzá