Nasri 2008 nyarán érkezett az Arsenalhoz, majd gyorsan letette névjegyét.

Az ifjú játékos már első arsenalos mérkőzésén gólt szerzett és egészen decemberig olyan formát mutatott, mint kevesen a csapatból. Sok fontos gólt lőtt és rendre pluszt tudott adni a csapatnak.

A szezon végére kicsit elfáradt, ez látszott is a teljesítményén.

Az idei ausztriai edzőtáborban Nasri szárkapocscsont törést szenvedett és idén még nem léphetett pályára az első csapatban.

Wenger szerint Nasri 'jól járt' a sérüléssel, hisz a sérülés alatt pihenhetett, és így újult erővel áll majd rendelkezésére.

"Samirnak nagyon jó első szezonja volt és most rá nézve nagy elvárásaink vannak. Sajnos megsérült a tábor első napján, nem láthattuk őt azóta, pedig október vége van."

"Azonban annyiból jó, hogy friss és felkészült, ez fontos lesz az elkövetkezendő hetekben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Egyépként most tényleg igaza van Wengernek,mert sztem nagyon jól játszott Nasri tegnap és alapból ráse ismertem, h ő az, illetve, h egy ilyen sérülés után is úgy játszik, mintha nemtörtént volna semmi.. Ugyanez volt Eduardo esetében is! ;)

Ezt az adom Vik! ez így van. ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Igen, igazad lehet! Ahogy Wenger mondaná, ezzel egy plusz opció nyílt, és egy nem is akármilyen opció! Fontos, hogy a padunk is erős legyen, ha kell legyen ott egy Nasri vagy egy Arshavin akik tudnak színt vinni a játékba!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem is az, hogy jót tesz neki mert kipiheni. Azért is mert simán kiszoríthatja a kezdőből. És ez még inspirálja... jól megfogalmaztam XD :D szóval ez még ad Arshavinnak plusz motivációt h jól teljesítsen mert kicsit elkényelmesedett.
15 éve
Törölt felhasználó
Én sokat várok tőle! A tavalyi éve még csak a "bemelegítés" volt, megszokhatta a Premier League iramát, stílusát. Idén viszont már sokkal több tapasztalata lesz és remélhetőleg még jobban fog majd játszani. És talán még azt is megélhetem, hogy egyszer elsőre adja be a labdát! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Jót tesz szerintem Arshavinnak is Nasri visszajövetele, mármint olyan szempontból, hogy Arsha is pihenhet néha, mert szerintem neki is pihenésre lenne szüksége, még nem szokott hozzá 100%osan a PL tempójához szerintem fáradt lehet, és így hogy Nasri újra egészséges rotálhatják majd egymást!

Szólj hozzá