Samir Nasri és Lukasz Fabianski is visszatérhetnek az Arsenal színeibe, ezzel pedig mind a francia, mind a lengyel játékos első ízben játszhat az Arsenalban az idei szezon során.

Arséne Wengernek azonban rossz híreket is be kellett jelentenie révén, hogy Armand Traore ágyék-, és Jack Wilshere bokasérülés miatt nem vehet részt a Liverpool elleni ütközetben. Ezen kívül nemhivatalos forrásokból úgy értesültünk, hogy Nacer Barazite az újévig nem játszhat egy rejtélyes vállsérülés, illetve műtét következtében.

"Nasri visszatérhet, azonban sajnos Traore, aki az előző fordulóban az ő helyén játszott, ágyéksérülés miatt kihagyja a szerdai meccset. Fabianski is játszhat, ő kezdeni fog holnap."

"Ezenkívül Jack Wilshere kapott egy rúgást a bokájára a közelmúltban, így sajnos ő sem lesz bevethető. Az ő sérülése napok kérdése lehet csupán. Vasárnap megvizsgáltuk, hátha rendben lesz, de sajnos nem így lett."

"Eduardo és Bendtner, akik a padon kezdtek vasárnap, ott lesznek a keretbe. Rosicky, Denilson, és Walcott továbbra sem játszhatnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

14 éve
Törölt felhasználó
am azt nem tudom elképzelni hogy mind a 3 sérülésből visszatért játékos kezdjen, szóval sztem Bendő tuti kezd, de vagy Nasri vagy Dudu csak csere lesz vagy lehet mind2 :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Sok ez a kifejezés h sztárokkal felálló Pool....
Gerrard,Mascerano nem játszik,az 1etlen sztár az sztem Torres aki tényleg olyan játékos akitől lehet tartani,de mondjuk tőle nagyon!!!
Nem értem ezt a felmagasztalást,azért ebben a poolban közel sem játszanak olyan kreatív vagy éppen szupertehetséges játékosok mint pl nállunk 🧀 🧀
Vis holnap nem fognak!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
mivan veletek?
sztem Viknek és Gonkának van igaza én már nagyon régóta Arsenal szurkoló vagyok mégis mindig azt irom le amit reálisnak érzek:)
az éretebb gondolkozású tapasztaltabb kollegák is ezt teszik xD
(de ki vagyok én h ilyenbe beleszóljak,csak hozzászóltam,aki akarja megfogadja aki nem az meg igy járt...:G)

am sztem akár nyerhetünk is:D ez tényleg olyan 50-50 es meccs:P
14 éve
Törölt felhasználó
Én kezdőbe helyet szorítanék Wattnak és Bartley -nak is!Azt hogy hogy lesz jó döntse el Wenger én csupán úgy gondolom ők is játszhatnának!(meg mondjuk Eastmond is játszhatna!) 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
úú ez a Foster kicsit bal**sz. A mostani meccsen hát amit most leművelt... Ha ő fogja védeni az Angolok kapuját akkor még a csoportból sem mennek tovább nem h VB-t nyerni. Menjen csak Almi és akkor majd nyernek de Capelló eléggé ölfejű. Az kéne h az összes angol kapus lesérüljön és akkor behívják :D

Szólj hozzá