Eboue ismét mondott pár szót az előző szezonban történtekről. Egy Wigan elleni meccsen kifütyülték az Emirates Stadionból, ezt Eboue nagyon nehezen tudta feldolgozni.

Problémáim voltak az előző szezonban és a Mester nem volt elégedett a teljesítményemmel. Nagyon szomorú voltam a Wigan elleni meccs után.

Rosszul éreztem magam és nem akartam visszamenni edzeni. Nem szeretném senkinek se kívánni azt, hogy ilyen dolgokon átmenjen.

Az volt a karrierem legnagyobb mélypontja, de már jobban vagyok. Ismét mosoly derül az arcomra és a dolgok jól mennek.

Sokat köszönhetek a barátaimnak a klubnál. -nagyon sokat segítettek nekem. Sok játékos meglátogatott és beszéltek velem arról, amin keresztül mentem, így az önbizalmam újra visszanyertem.

Látták, ahogy szenvedek és mindig ottvoltak, amikor szükségem volt rájuk.

Ha netán bajban látom egyik csapattársam, azon leszek, hogy segítsek neki.
- mondta Eboue.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Eboue egyike azoknak aki a szívét-lelkét kiteszi a csapatért, csúszik-mászik a győzelemért. Fantasztikus srác. Egyik kedvenc. 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
Jah mindig hajt, és látszik rajta hogy akar, és ez megsüvegelendő!
15 éve
Törölt felhasználó
Azóta Eboué nagyon összekapta magát és elég ritkán látom őt flegmázni.Nagyon szeretem és kitűnő focista.
15 éve
Törölt felhasználó
ha nem szeretné a klubot, nyáron távozott volna.. kérői lennének rendesen de nem is csoda, mert a világ egyik legjobb csere jobb hátvédje!!
15 éve
Törölt felhasználó
A tavalyi füttyszó után idén egyre többet hallani a nevét, a West Ham ellen például 10x minimum skandálták a nevét, nagyon megszerették a szurkolók, de ez nem csoda, egy csupaszív ember!

Szólj hozzá