A The Sun információi szerint az Arsenal a jövőben le fogja igazolni Balotellit, az Inter és Olaszország nagy reménységét.

Balotellinek meg kell küzdeni a kezdőségért, ugyanis Eto'o, Souza, Milito is szeretne kezdő lenni.

Balotelli se nagyon tiltakozna a Londonba szerződés ellen, hisz szerinte sokkal több lehetőséget kapna az Arsenalnál, mint az Internél.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát sztem Balotelli elég jó játékos és még sokkal jobb lesz viszont én láttam egy két meccsen játszani és ahogy néztem nem az ő stílusa az olasz foci. Az mondjuk más h akkora arca van mint C-nek az meg nem túl jó.Ha alázatosabb lenne és fegyelmezetteb akkor tökéletes. De ha Mourinho nem tudja megnevelni akkor Wenger igen????????? jó kérdés.........
15 éve
Törölt felhasználó
"Arsene Wenger állítólag egy 20 millió £ feletti ajánlatot forral az Inter tüzes és fiatal játékosáért Balotelliért."

Ő se fog jönni. Méghogy Wenger ennyit tegyen egy játékosért ?? Kicsit értelmetlen...
15 éve
Törölt felhasználó
Nem igazán tudom hogy jöjjön-e vagy ne.Nekem az a véleményem hogy túl nagy az arca bár ezen Wenger tud változtatni és amikor én láttam őt játszani semmit se csinált.Csak állt.Viszont mindenki azt mondja hogy nagyon nagy tehetség.Nem tudom.Majd a Mester eldönti.
15 éve
Törölt felhasználó
remélem hogy nem jön van elég csatárunk nekünk és ígyse kap mindenki olyan sok szerepet nem kell még 1 csatár főleg nem balotelli.........
15 éve
Törölt felhasználó
Nem fogják elengedni. Túl nagyképű.

Szólj hozzá