Wenger véleménye...

...a kései kapott gólról:

"Tudjuk, hogy a Bajnokok Ligájában még az utolsó öt percben is bármi megtörténhet. Nagyon előretolták az egész csapatot az utolsó percekben, és úgy éreztük, hogy egy pontrúgásból akár még gólt is szerezhetnek - végül így történt. Frusztráló a dolog, mert úgy tűnt, hogy az egész meccsen inkább mi állunk közelebb a második gólunkhoz, mint ők az egyenlítéshez. Ennek ellenére minden dícséretet megérdemelnek, jól harcoltak, és az utolsó percig támadtak."

...a meccs tanulságáról:

"Még mindig tanulunk valamit. Az Alkmaar elleni meccs tanulsága mindenképpen az volt, hogy ne adjunk nekik szabadrúgást, főleg, ha egy lesen álló játékost próbálnak meg játékba hozni. Az megtörténhet, hogy először elveszít az egyik játékosunk egy fejpárbajt, de utána tulajdonképpen teljesen tiszta volt az út a góljukhoz."

...a teljesítményről:

"Többnyire mi irányítottuk a meccset, de amíg nincs meg a második gól, az mindig problémát jelent. Ezt láthattuk tegnap is."

...Carlos Vela szereléséről:

"Számomra úgy tűnt, hogy megadható a büntető, de meg szeretném újból nézni az esetet. A játékvezető mindenképpen közelebb állt, mit én."

...a csoportállásról:

"Még mindig erős helyzetben vagyunk. Három meccs van hátra, ebből kétszer otthon játszunk. Úgy vélem, hogy egy győzelemmel már tovább is juthatunk. Amire viszont folyamatosan szeretnénk figyelni az az, hogy jobban játsszunk. A fociban a legjobb eredményt csakis a saját stílusoddal érheted el, ez pedig mindenképpen hiányzott tegnap."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

15 éve
Törölt felhasználó
tök mind1 ez a döntetlen mert úgy is csoport elsőként jutunk tovább !! :-/ annyira gyenge és unalmas ez a csoport ! egy Wolfsburgot kaphatunk volna vagy egy Inter :exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
Az a helyzet, ha mi szerzünk gólt, felteheti ugyanezt a kérdést az ellenfél! Ha mi lövünk gólt a 93. percben, nagy kő esik le a szívünkről és nagyon örülünk ennek! De együtt kell élni azzal is, hogy akármikor kaphatunk is egyet!
15 éve
Törölt felhasználó
Az dühít hogy miért nem tudtak még pár percig koncentrálni?De am az egész meccsen alibiztak.Idegesítő volt.

Szólj hozzá