Arséne Wenger a napokban vált az Arsenal történelmében a leghosszabb ideig regnáló menedzserévé, ugyanakkor elmondta, hogy minden reggel úgy ébred, hogy megkérdőjelezi a teljesítményét.

"Egyetlen reggel, egyetlen nap sem telik el anélkül, hogy meg ne kérdőjelezném a teljesítményemet." - mondta Wenger.

"Való igaz, hogy soha nem éreztem úgy, hogy távoznom kellene, de mivel én is ugyanabban a cipőben járok, mint a játékosok, egyszerűen meg kell próbálnom kiértékelni a teljesítményemet, és hogy mit csinálok."

"Mindig ezt teszem, mindig azt keresem, hogy hogyan lehetnék még jobb, hogyan tudnám feljeszteni magamat, és hogyan tudnám a csapatbeli hitemet valami kézzelfogható dologra váltani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy edző!
15 éve
Törölt felhasználó
ezért szeretem wengert..................... nagyon nagy edző az biztos szerintem a világ legjobbja....:D:D:D:D :exclaim: :exclaim: :exclaim: %-P %-P tomco te most ugye ezt nem gondoltad komolyan hogy nem tud igazolni wenger.............
15 éve
Törölt felhasználó
Azt mondom jó ha kételkedik magában, jó ha tudja hogy mindenben lehet fejlődni, soha nem lehetsz a legjobb, és ez jó, ez hitet ad neki, hogy igen is jó edző ő, de sose szabad megállni!
15 éve
Törölt felhasználó
Ja azért ez jó.Amúgy én is szoktam benne kételkedni de csak ritkán.Nekem az a véleményem Wengerről hogy a világ egyik legjobb edzője hanem a legjobb viszont nem igazol jól.
15 éve
Törölt felhasználó
legalább nem száll el és tudja, hogy bvenne is vannak hibák..

Szólj hozzá