Miután tegnap Thierry Henry úgy nyilatkozott, hogy vissza akar térni az Arsenalhoz, Arséne Wengernek azt a kérdést is feltették a mai sajtótájékoztatóján, hogy lát-e esélyt a francia játékos visszatérésére, amire Wenger pozitívan replikázott:

"Látok esélyt arra, hogy ez így legyen." - fogalmazott Wenger.

"Amikor ilyen hosszú ideig van egy ember egy klubnál, ahogy Thierry esetében is láthatjuk, akkor egyszerűen nem múlhatnak el nyomok nélkül az együtt töltött évek."

"Ez persze nem csak rá igaz. Egy napon majd mindannyian dolgozni akarnak majd, méghozzá itt, és nem is biztos, hogy velem, mert valamikor nekem is meg kell állnom. De ki tudja, talán még én is együtt dolgozhatok velük." - hagyta nyitva a kérdést Wenger.

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon szép lenne, ha akár csak egy szezonra is, de visszajönne és itt fejezné be pályafutását. A Barcával megnyerte a BL-t, ami eddig neki hiányzott a trófeák sorából.
Hazavárunk Henry :)
15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne, ha visszajönne.
15 éve
Törölt felhasználó
jó is lenne meg nem is kezdődne megint minden előröl felivelünk mindent titinek és el is tünne a csapat szellem nem lennének egyéni megoldások mindig az lenne majd titi befejezi...vissza jöhet deh csak jővőre
15 éve
Törölt felhasználó
remélem vissza jön henry nagyon jó lenne és ezzel szerintem mindenki így van.....:D:D:D:D:D ;) ;) ;) %-P %-P %-P
15 éve
Törölt felhasználó
Titi bármikor jöhetsz ...mondjuk már holnap! :D

Szólj hozzá