Thierry Henry egyrészt gratulált Arséne Wengernek, miután a francia menedzser a 13. évét kezdte meg az Arsenal szolgálataiban, másrészt pedig kijelentette, hogy eltökélt abban, hogy egy napon visszatérhessen az ágyúsokhoz.

"Arséne Wenger egy fantasztikus ember. Mindenkiről felismeri, hogy mire képes, és mit akar elérni. Nagyszerű öröm volt játszani és edzeni az ő irányítása alatt. Nagyszerű emberi tulajdonságokkal rendelkezik, és mindenből topon van." - mondta az Arsenal máig legeredményesebb játékosa, Thierry Henry.

"Őszinte leszek, egyszerűen képtelen vagyok elképzelni az Arsenalt nélküle. Bár mondjuk nem tudtam elképzelni a csapatot a Highbury nélkül, de még is megtörtént."

"Személy szerint azon vagyok, hogy befejezzem azt, amit 15 éve elkezdtem, de majd meglátjuk." - utalt a visszatérés valószínűségére Henry.

"Mindig azt mondtam, hogy az ember visszatér oda, ahová tartozik. Soha nem tagadtam, hogy az Arsenal az egyetlen klub, amit egyszerűen imádok, és egy napon igenis vissza fogok térni."

"Hogy hogyan? Még én sem tudom. Talán vízhordóként. Ki tudja. Az a legfontosabb, hogy imádom azt a csapatot, és egy napon visszatérek, ebben mindenki biztos lehet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez a bendö egy állat :exclaim: Egy aston martint így össze törni ❓ :ahhh: :ahhh: >:( apám....én még egy wartburgot sem törnék össze :exclaim: :D 🧀 ;)
15 éve
Törölt felhasználó
jolvanna mindegyaz:D
15 éve
Törölt felhasználó
írtam egy blogot, ha gondoljátok olvassátok el!!
15 éve
Törölt felhasználó
G.silva, már ha ezt megkérdzte, én megkérdezném h miért úgy van kiírva h Oct?xDmér nem OktxD(nemfontos am:D:D) ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
figyeljetek az van kiirva h a blackburn meccse oct3. án lesz a hivatalos honlapon az van h 4.-én?? most akkor melyik gondolom 4.-e
:coolcheese:

Szólj hozzá