A nyár folyamán rengeteg hírt lehetett arról olvasni, hogy Emmanuel Adebayor és Kolo Touré távozásával sokak szerint annyira legyengült az Arsenal, hogy még majd a nagy négyesre sem tud majd veszélyt jelenteni.

Bizarr módon azonban az elmúlt meccsek alapján jól látható, hogy sem a csatár, sem a védő hiányát nem érzékeli túlságosan a csapat, sőt, Gael Clichy szerint még jobb is, hogy Adebayor és Touré elhagyta a csapatot.

"A csapaton belüli légkör kétségtelenül jobb, mint tavaly. Az emberek szerint ez más ok miatt van, de tény, hogy sokkal egységesebbek vagyunk."

Bár Clichy, aki mindig is jó kapcsolatot ápolt Touréval, elmondta, hogy az elefántcsontparti védő távozásával még tovább erősödött a védelem, Thomas Vermaelen hathatós közreműködésével:

"Mindig is hiányoltuk a jó kapcsolatot a két középső védőink között. Williamnek kellett valaki, akivel jól kijön, és valamiért Thomas Vermaelennel már az első nap óta megtalálják a közös hangot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Gallas-Vermaelen páros tökéletes eddig sagna panasz nincs clichy néha leragad
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger a nyáron pont jókor passzolta el Ade-t. Ade már csak gyengítette a játékunkat és elvette volna a helyett Bendtner elől.
15 éve
Törölt felhasználó
"az elmúlt meccsek alapján jól látható, hogy sem a csatár, sem a védő hiányát nem érzékeli túlságosan a csapat"

- Hát azért ez nem így van, Vermaelen-el biztos hogy jobb lett a csapat, bár azért egy Kolo Touré jó lett volna cserének mert abban hiány van most úgy mint jó csatárban is...
15 éve
Törölt felhasználó
Csak most már Gael is jó lenne ha formába lendülne!
15 éve
Törölt felhasználó
Teljesen egyet értek Clichyvel, jó az összhang és jobb a csapat mint tavaly és Vito azt hiszem ott fog maradni a kezdőben,mert Manu nincs formában,de nem nagy a baj, mert tegnap úgy védett Mannone, mint tavaly Almunia egész évben remélem tartja a jó formáját a fiatal olasz és Adebayort pótolja Bendtner nagyon jól.

Szólj hozzá