Lássuk Wenger véleményét...

...Vela hatására a beállása után:

Ahogy bejött, egyből érezni lehetett a különbséget a csapaton belül, mert egy nagyon veszélyes játékosról van szó, mind az irányításban, mind a helyezkedésben. Az ő klasszisa egy pluszt adott a csapatnak, de összességében úgy érzem, hogy maga a meccs is nagyszerűen alakult. Talán amúgy is ezt lett volna a helyzet, ha nem állítják ki a WBA játékosát, mert türelemesek voltunk, összetartással és intelligenciával játszottunk. Nem követtünk el hibákat, és a végén ez az eredményben is visszaköszönt.

...arról, hogy vajon mit mondott Wilshere és Thomas egymásnak a kiállítás előtt...

Nem tudom. A szemem már épp ígyis rossz, a fülem pedig annál is jobban. Semmit nem hallottam a technikai zónában. Thomas válaszolt Jacknek, reagált valamit, de ebben az esetben meg kell őrizni a hidegvérét az embernek. Volt-e mentsége? Nem tudom. De Jack is elég feldúltnak látszott, azt mondta, hogy belérúgtak.

...Wilshere teljesítményéről:

Úgy érzem, hogy jól teljesített. Mindig veszélyes és támadó volt a meccs során, még akkor is ,amikor nehéz helyzetben voltunk. Amikor még az első félidőben elég nyitottnak tűnt a meccs, akkor is nyitott volt a jó megoldásokra, nem ijedt meg a feladatától. Benne megvan az a képesség, amit nagyon nehéz egéybként megtanítani a fiatal játékosoknak, hogy pörgesse a játékot, a labdát és vele együtt a többieket is. Valóban kijön még egyes helyzetkenél a tapasztalatlansága, hoz egy-két rossz döntést a pillanat hevében, de az biztos, hogy van valami különleges benne.

...arról, hogy hosszútávon lehetne-e középső középpályás:

Szerintem a jövőben biztosan az lesz, de jelenleg a fejlődése szempontjából jó, ha bal, és jobb szélen is játszik, ahogy középen is. Bárhol, ahol szükség van rá.

...arról, hogy Vela játszhat-e a hétvégén a bajnokin:

Több időre van szüksége, még nem áll készen. Ezért is hagytam őt egyébként a kispadon tegnao. A csatárok között tudom őt, Bendtnert, van Persiet és Eduardót, mivel Walcottra inkább jobb szélsőként számítunk, mint középső támadóként. Természetesen Carlos is a terveim közt szerepel, mivel sokoldalú játékos, ő is tudna akár szélsőt is játszani.

...Szczesny teljesítményéről:

"Teljes mértékben meg voltam vele elégedve. Karizmatikus és nyugodt egyénről van szó, aki megmutatta a képességét a meccs során. Nehéz időszakon van túl, mert tavaly mindkét karját eltörte. Már akkor is bizonyította a rátermettségét és az ügyességét, de a konditeremben eltörte a karját, így nem egy hónapot hagyott ki."

...arról, hogy Jerome Thomas miért nem futott be az Arsenalnál:

Nagyon fiatal volt még. Thomas már akkor is egy tehetséges játékos volt, de a lobbanékonysága, türelmetlensége és idegeskedése rányomta a bélyegét a teljesítményére. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen jó csapatnál játszhat, mint a WBA. Már nálunk is egy kivételes játékosról volt szó, akiből talán csak a magabiztosság hiányzott. Azonban úgy tűnik, hogy most megtalálta a jelenlegi együttesénél. A kezdés pillanatától nagyon veszélyes volt a kiállításáig. Mára beérett, és jó játékossá vált."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Azért kíváncsi leszek idén Walcottra... Akármekkora tehetség is, eddig még nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Voltak nagyon jó meccsei, de ennyi. Ennél több kell tőle! Nem tudom sikerül e neki bizonyítani, főleg, hogy idén úgy látszik megint szélsőt játszik majd csatár helyett.
15 éve
Törölt felhasználó
Szép volt kis gunnerek, várom a folytatást!
15 éve
Törölt felhasználó
jó meccs volt:D kellet tegnap vela addig is jól játszottunk deh ahogy be állt felpörgött a játék:D
15 éve
Törölt felhasználó
és Watt-ot is csatárként tartja Wenger számon...akarta a mester mondani :)

Szólj hozzá